Monako i Atletiko se dogovorili...!

Oko kupovine Želsona Martinsa, da li će Sporting biti zadovoljan sa 15. 000. 000 evra? Kneževi aktivirali pregovore kako bi preduhitrili Arsenal, ostaje da se vidi šta će biti sa Sportingom, koji vodi pravni spor sa Jorgandžijama oko igrača.

Fudbal 30.03.2019 | 13:00
Monako i Atletiko se dogovorili...!
Kako piše francuski L'Ekip Monako je postigao usmeni dogovor sa Atletiko Madridom oko kupovine 23-godišnjeg napadača Želsona Martinsa.

Brzonogi fudbaler je ove zime stigao na pozajmicu u Kneževinu, bez opcije za kupovinu, ali su se dva kluba dogovorila da transfer bude odrađen na leto. Jorgandžijama će na osnovu obeštećenja pripasti 30.000.000 evra.

Polovina te sume trebalo bi da ode na račun Sportinga iz Lisabona, koji ostaje u pravnom sukobu sa Atletikom, zbog Martinsovog prelaska na leto 2018. godine kao slobodnog igrača.

Bez obzira na to, Monako je aktivirao pregovore kako bi preduhitrio londonski Arsenal, a blagoslov za završavanje posla dao je i Leonardo Žardim, koji isto želi da učini i sa Adrijenom Silvom, koji je stigao na pozajmicu iz Lestera.

Kneževi su uspeli da se podignu nakon Žardimovog povratka u klub, pa su iz opasne zone skočili do 16. mesta i deluje da neće imati problema sa opstankom u ovoj sezoni. Zato se prave veliki planovi za sledeću, gde će Monako želeti ekspresno da se vrati u sam vrh francuskog fudbala.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar