Врањеш ноћ провео у притвору са мигрантима

Фудбалер је прошлог четвртка путовао у родну Бањалуку како би провео викенд с породицом и пријатељима. Међутим, на повратку у Шарлоа доживео је неугодно изненађење.

Забава 27.03.2019 | 14:56
Врањеш ноћ провео у притвору са мигрантима
Огњен Врањеш, фудбалер Андерлехта познат по недавној афери са певачицом Јеленом Карлеушом, чије голе фотографије су испливале у јавност, ухапшен је у понедељак на аеродрому Шарлоа будући да није имао ваљану дозволу боравка.

Огњен Врањеш је у понедељак ухапшен на аеродрому у Шарлоа као избеглица без папира, а провео је ноћ у затвореном центру са мигрантима и избеглицама, преноси Клиx.
Фудбалер је прошлог четвртка путовао у родну Бањалуку како би провео викенд с породицом и пријатељима. Међутим, на повратку у Шарлоа доживео је неугодно изненађење. На контроли пасоша у Белгији је установљено како му је боравишна дозвола истекла. Полицајци су га од тада третирали као илегалног у држави и забранили му улазак на територију Белгије.

– Заустављена особа је тврдила да је играч Андерлехта, али није могла пружити нити један доказ за то – написао је одговорни службеник у записник, преноси Клиx.

Будући да БиХ не припада Европској унији, Врањеш је морао имати уз себе валидну визу или документ о дозволи боравка. Врањеш има такву дозволу боравка на темељу уговора о раду с Андерлехтом, али је прошлог месеца она обустављена.

Полиција је потписала изјаву како ће га према процедури послати назад у БиХ, али како ту ноћ није било летова за Бањалуку пребачен је у центар, близу аеродрома. Тамо је провео ноћ.

Већ ујутро полиција је добила потребне папире за пуштање Врањеша па су му омогућили приступ територији Белгије. Иначе, Огњен Врањеш је дошао у жижу јавности због афере са Јеленом Карлеушом.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар