Хејворд подржао Нуркића и закуцао на ОНОМ кошу!

Ас Селтикса на српском језику поздравио центра Портланда, који је доживео језиву повреду, сличну Хејвордовој из октобра 2017. године.

Кошарка 27.03.2019 | 18:45
Хејворд подржао Нуркића и закуцао на ОНОМ кошу!
Повреда Јусуфа Нуркића, који је прексиноћ сломио ногу у другом продужетку утакмице Портланд - Бруклин, шокирала је читав кошаркашки свет, па тако и бројне НБА играче, који су центру из Босне и Херцеговине пожелели што бржи опоравак и повратак на терен у још јачем издању.

Крилни играч Бостон Селтикса Гордон Хејворд преко Тwиттера му је упутио поруку на српском језику, која има посебну тежину зато што је управо он претпрошле јесени доживео сличну повреду и због ње пропустио читаву сезону 2017/18.

Хејворд је 18. октобра 2017. године настрадао после само пет минута игре у дебитантском наступу за "келте"!

То се десило на гостовању Кливленд Кавалирсима, а распоред је хтео да екипа Бостона прве вечери након Нуркићеве повреде гостује баш у Кливленду!

Хејворд је продором и закуцавањем у финишу друге четвртине, на истом оном кошу под којим му је 17 месеци раније пукла лева нога, показао на симболичан начин да време и јака воља могу да надвладају и такве пехове...

Он после дуге паузе, пружа партије по систему "топло-хладно", али у просеку бележи респектабилних 10,9 поена, 4,4 скокова и 3,4 асистенција. Повратак у Ол стар форму, из времена када је носио дрес Јуте, ипак ће морати да сачека сезону 2019/20.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар