Мото ГП: Лоренцо спреман за Аргентину!

Хонда даје нову могућност.  Шпански мотоциклиста, Хорхе Лоренцо, имао је слаб деби за Хонду на отварању сезоне у Катару захваљујући лошем здравственом стању, али је Аргентина нова шанса.

Остали спортови 29.03.2019 | 15:30
Мото ГП: Лоренцо спреман за Аргентину!
Хорхе Лоренцо већ годинама нема среће, поготово откако је напустио редове Јамахе, мада је и та последња сезона са Росијем као тимским колегом била "шкрипава".

Протекле сезоне је возио за Дукати где се није баш најбоље афирмисао, а у редовима Хонде га муче повреде малтене откако је сео на нови мотоцикл, пошто је након опоравка од операције руке у Катару успео да задобије повреду ребара.

"Фокусирао сам се потпуно на опоравак, зглоб је боље, а бол у мом ребру је све слабији у односу на прошлу трку. Без обзира што нисам завршио трку у Катару како сам хтео, та трка је показала да постоји потенцијал са Хондом. Аргентина ће ми дати прилику да напредујем на овом мотоциклу. У прошлости Аргентина није баш била најбоља стаза за мене али Хонда ми даје нову могућност", поручио је Хорхе Лоренцо.

Трка за Велику награду Аргентине је и прошле сезоне била изузетно занимљива и неизвесна, имали смо ону казну за Марка Маркеса, сјајну вожњу Џека Милера који није имао среће, а тријумфовао је Кал Крашлоу, док су се с њим на победничком постољу нашли Жоан Зарко и Алекс Ринс.

Већ предстојећег викенда нас чека нова трка у Аргентини, на стази Термас де Рио Ондо, тренинзи стартују у петак, док је "главно јело" заказано за недељу 31. март.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар