Moto GP: Lorenco spreman za Argentinu!

Honda daje novu mogućnost.  Španski motociklista, Horhe Lorenco, imao je slab debi za Hondu na otvaranju sezone u Kataru zahvaljujući lošem zdravstvenom stanju, ali je Argentina nova šansa.

Ostali sportovi 29.03.2019 | 15:30
Moto GP: Lorenco spreman za Argentinu!
Horhe Lorenco već godinama nema sreće, pogotovo otkako je napustio redove Jamahe, mada je i ta poslednja sezona sa Rosijem kao timskim kolegom bila "škripava".

Protekle sezone je vozio za Dukati gde se nije baš najbolje afirmisao, a u redovima Honde ga muče povrede maltene otkako je seo na novi motocikl, pošto je nakon oporavka od operacije ruke u Kataru uspeo da zadobije povredu rebara.

"Fokusirao sam se potpuno na oporavak, zglob je bolje, a bol u mom rebru je sve slabiji u odnosu na prošlu trku. Bez obzira što nisam završio trku u Kataru kako sam hteo, ta trka je pokazala da postoji potencijal sa Hondom. Argentina će mi dati priliku da napredujem na ovom motociklu. U prošlosti Argentina nije baš bila najbolja staza za mene ali Honda mi daje novu mogućnost", poručio je Horhe Lorenco.

Trka za Veliku nagradu Argentine je i prošle sezone bila izuzetno zanimljiva i neizvesna, imali smo onu kaznu za Marka Markesa, sjajnu vožnju Džeka Milera koji nije imao sreće, a trijumfovao je Kal Krašlou, dok su se s njim na pobedničkom postolju našli Žoan Zarko i Aleks Rins.

Već predstojećeg vikenda nas čeka nova trka u Argentini, na stazi Termas de Rio Ondo, treninzi startuju u petak, dok je "glavno jelo" zakazano za nedelju 31. mart.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar