''Дани комедије'' у Бијељини

У Бијељини је у току фестивал “Дани комедије”. Другог дана фестивала на сцени Центра за културу Београдски глумци Олга Одановић, Анастасиа Мандић, Вучић Перовић и Милан Калинић извели су вечерас представу "Идеална половина".

Република Српска 26.03.2019 | 22:44
''Дани комедије'' у Бијељини
Једна од омиљених глумица овдашње публике Олга Одановић, која у представи игра улогу мајке, каже да је у данашње вријеме веома тешко наћи идеалну половину, односно сродну душу, и да је ово представа коју су иначе одиграли много пута до сада, једна од оних у којој се свако пронађе.

Представе у мањим срединама највише распродају велики глумци, сложан је глумац Милан Калинић који каже да се квалитет увијек препозна и да је битно да то људи препознају, док је глумица Анастасиа Мандић навела да приватне продукције попут ове која је радила на представи стварају одличне представе.

Млади глумац Вучић Перовић, који је познат преко малих екрана, задовољан је што је дио поставе ове представе, наводећи да је имао част да ради са овако великим именима.

Сала бијељинског центра за културу и овога пута била је пуна, а већ у сриједу увече на позорници ће бити одиграна представа "Брачни парастос" бањалучког Градског позоришта "Јазавац".

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ма коме

27.03.2019 10:48

До преставе и комедије..мозда Мициним ухљебима...ја за улазницу могу хлеб купити и пасуља скувати..руцак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ма Коме

27.03.2019 20:18

Е, јадан ли си ти. Таман и да имас новца колико зелис, за тебе никад и никаква позорисна представа, не би била. Ја нисам тај ухљеб (не знам ни ста вам то знаци) нити имам новца, цак једва састављам крај с крајем, али сам скрпила за једну улазницу и узивала у умијецу добрих глумаца.