''Dani komedije'' u Bijeljini

U Bijeljini je u toku festival “Dani komedije”. Drugog dana festivala na sceni Centra za kulturu Beogradski glumci Olga Odanović, Anastasia Mandić, Vučić Perović i Milan Кalinić izveli su večeras predstavu "Idealna polovina".

Republika Srpska 26.03.2019 | 22:44
''Dani komedije'' u Bijeljini
Jedna od omiljenih glumica ovdašnje publike Olga Odanović, koja u predstavi igra ulogu majke, kaže da je u današnje vrijeme veoma teško naći idealnu polovinu, odnosno srodnu dušu, i da je ovo predstava koju su inače odigrali mnogo puta do sada, jedna od onih u kojoj se svako pronađe.

Predstave u manjim sredinama najviše rasprodaju veliki glumci, složan je glumac Milan Кalinić koji kaže da se kvalitet uvijek prepozna i da je bitno da to ljudi prepoznaju, dok je glumica Anastasia Mandić navela da privatne produkcije poput ove koja je radila na predstavi stvaraju odlične predstave.

Mladi glumac Vučić Perović, koji je poznat preko malih ekrana, zadovoljan je što je dio postave ove predstave, navodeći da je imao čast da radi sa ovako velikim imenima.

Sala bijeljinskog centra za kulturu i ovoga puta bila je puna, a već u srijedu uveče na pozornici će biti odigrana predstava "Bračni parastos" banjalučkog Gradskog pozorišta "Jazavac".

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ma kome

27.03.2019 11:48

Do prestave i komedije..mozda Micinim uhljebima...ja za ulaznicu mogu hleb kupiti i pasulja skuvati..rucak

ODGOVORITE
Name

Re Ma Kome

27.03.2019 21:18

E, jadan li si ti. Taman i da imas novca koliko zelis, za tebe nikad i nikakva pozorisna predstava, ne bi bila. Ja nisam taj uhljeb (ne znam ni sta vam to znaci) niti imam novca, cak jedva sastavljam kraj s krajem, ali sam skrpila za jednu ulaznicu i uzivala u umijecu dobrih glumaca.