Зидан убиједио Переза - Пјанић је тај!

Цена неће бити мања од 90. 000. 000 евра, ако до трансфера дође.

Фудбал 29.03.2019 | 19:15
Зидан убиједио Переза - Пјанић је тај!
Реалова друга револуција под командом Зинедина Зидана почела је после недавне смене Сантијага Соларија, а прави залет требало би да ухвати почетком лета, када се очекује велика активност Краљевског клуба на трансфер пијаци.

Мада је стручна јавност фокусирана искључиво на три дугогодишње мете, Килијана Мбапеа, Едена Азара иНејмара, добро обавештени торински лист Тутоспорт најављује врло занимљив расплет у случају Миралема Пјанића. Наиме, тамошњи спортски дневник стигао је до сазнања да Зинедин Зидан као прву жељу види управо босанскохерцеговачког плејмејкера, односно да је Француз већ успео да убеди Флорентина Переза да на лето спреми огроман новац како би се кренуло у конкретну акцију. Додуше, не треба заборавити да Реал мотри и на Пола Погбу.

Нимало неће бити лако Краљевском клубу да обезбеди велики потпис, пошто Јувентус нема намеру да се тек тако одрекне Пјанића као понајбољег играча у тиму. Стара дама може да буде мирна са стране јачине постојећег уговора, пошто важи до јуна 2023. године, али ако је Реалова жеља заиста велика, очекује нас права сапуница у летњим месецима.

Мада је засад Јувентусов план врло јасан и Пјанић није на продају, Тутоспорт наводи да би се у клубу задовољили понудом већом од 90.000.000 евра, што би Реал практично натерало да обави један од највећих трансфера у клупској историји. Подсетимо, два најскупља трансфера мадридског гиганта су 101.000.000 евра за Герета Бејла 2013. и 96.000.000 евра за Кристијана Роналда 2009. године.

Разлог за евентуалну промену расположења у Торину поред добре финансијске понуде могао би се наћи и у нешто слабијој Пјанићевој сезони, пошто је на 34 утакмице скупио тек по четири гола и асистенције. Опет,Пјанић је класа и тип играча каквог је тешко одменити. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар