Zidan ubijedio Pereza - Pjanić je taj!

Cena neće biti manja od 90. 000. 000 evra, ako do transfera dođe.

Fudbal 29.03.2019 | 19:15
Zidan ubijedio Pereza - Pjanić je taj!
Realova druga revolucija pod komandom Zinedina Zidana počela je posle nedavne smene Santijaga Solarija, a pravi zalet trebalo bi da uhvati početkom leta, kada se očekuje velika aktivnost Kraljevskog kluba na transfer pijaci.

Mada je stručna javnost fokusirana isključivo na tri dugogodišnje mete, Kilijana Mbapea, Edena Azara iNejmara, dobro obavešteni torinski list Tutosport najavljuje vrlo zanimljiv rasplet u slučaju Miralema Pjanića. Naime, tamošnji sportski dnevnik stigao je do saznanja da Zinedin Zidan kao prvu želju vidi upravo bosanskohercegovačkog plejmejkera, odnosno da je Francuz već uspeo da ubedi Florentina Pereza da na leto spremi ogroman novac kako bi se krenulo u konkretnu akciju. Doduše, ne treba zaboraviti da Real motri i na Pola Pogbu.

Nimalo neće biti lako Kraljevskom klubu da obezbedi veliki potpis, pošto Juventus nema nameru da se tek tako odrekne Pjanića kao ponajboljeg igrača u timu. Stara dama može da bude mirna sa strane jačine postojećeg ugovora, pošto važi do juna 2023. godine, ali ako je Realova želja zaista velika, očekuje nas prava sapunica u letnjim mesecima.

Mada je zasad Juventusov plan vrlo jasan i Pjanić nije na prodaju, Tutosport navodi da bi se u klubu zadovoljili ponudom većom od 90.000.000 evra, što bi Real praktično nateralo da obavi jedan od najvećih transfera u klupskoj istoriji. Podsetimo, dva najskuplja transfera madridskog giganta su 101.000.000 evra za Gereta Bejla 2013. i 96.000.000 evra za Kristijana Ronalda 2009. godine.

Razlog za eventualnu promenu raspoloženja u Torinu pored dobre finansijske ponude mogao bi se naći i u nešto slabijoj Pjanićevoj sezoni, pošto je na 34 utakmice skupio tek po četiri gola i asistencije. Opet,Pjanić je klasa i tip igrača kakvog je teško odmeniti. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar