Орлови, пазите да вам се не понови Лука Јовић!

Младен Крстајић упозорава челне људе Бенфике. . .

Фудбал 26.03.2019 | 21:45
Орлови, пазите да вам се не понови Лука Јовић!
У последњих седам првенствених утакмица само 21 минут на терену. На Лужу као да су изгубили поверење у Андрију Живковића. Већ три године игра у дресу Бенфике, али никако да направи онај скок ка вишем нивоу, иако су многи баш из Лисабона кренули у освајачке походе по Европи.

Живковић међутим као да стагнира. Корак напред. Корак назад. Португалска јавност полако почиње да сумња у могућности некадашњег Партизановог крила. Младен Крстајић уверава да нема разлога за тако нешто и да би лисабонски Орлови могли да направе кардиналну грешку ако би се тако лако одрекли 22-годишњег фудбалера.

“Немојте само да вам се поново Лукла Јовић, једнако фантастичан играч кога сте олако изгубили“, поручио је Крстајић после ремија репрезентације Србије са Португалијом у којем је Живковић одиграо последњих 20 минута.

“Живковић је прави играч, али му је неоходна већа минутажа у клубу како би био још бољи“, додао је српски селектор.

Подсетимо, Лука Јовић је за годину и по дана у Лисабону одиграо свега 40 минута за први тим Бенфике. Потом је отишао на позајмицу у Франкфурт, а кад га Ајнтрахт буде откупио овог лета Бенфика ће бити богатија за неких 6.000.000 евра. Ајнтрахт ће на продаји зарадити око 50.000.000. Све јасно.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар