Orlovi, pazite da vam se ne ponovi Luka Jović!

Mladen Krstajić upozorava čelne ljude Benfike. . .

Fudbal 26.03.2019 | 21:45
Orlovi, pazite da vam se ne ponovi Luka Jović!
U poslednjih sedam prvenstvenih utakmica samo 21 minut na terenu. Na Lužu kao da su izgubili poverenje u Andriju Živkovića. Već tri godine igra u dresu Benfike, ali nikako da napravi onaj skok ka višem nivou, iako su mnogi baš iz Lisabona krenuli u osvajačke pohode po Evropi.

Živković međutim kao da stagnira. Korak napred. Korak nazad. Portugalska javnost polako počinje da sumnja u mogućnosti nekadašnjeg Partizanovog krila. Mladen Krstajić uverava da nema razloga za tako nešto i da bi lisabonski Orlovi mogli da naprave kardinalnu grešku ako bi se tako lako odrekli 22-godišnjeg fudbalera.

“Nemojte samo da vam se ponovo Lukla Jović, jednako fantastičan igrač koga ste olako izgubili“, poručio je Krstajić posle remija reprezentacije Srbije sa Portugalijom u kojem je Živković odigrao poslednjih 20 minuta.

“Živković je pravi igrač, ali mu je neohodna veća minutaža u klubu kako bi bio još bolji“, dodao je srpski selektor.

Podsetimo, Luka Jović je za godinu i po dana u Lisabonu odigrao svega 40 minuta za prvi tim Benfike. Potom je otišao na pozajmicu u Frankfurt, a kad ga Ajntraht bude otkupio ovog leta Benfika će biti bogatija za nekih 6.000.000 evra. Ajntraht će na prodaji zaraditi oko 50.000.000. Sve jasno.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar