Једни друге тужили због кредита

Тужба Слободана и Мирославе Павловић код Окружног привредног суда је поднесена ради утврђивања ништавости уговора о кредиту који је Бобар банка одобрила у висини од пет милиона марака.

Република Српска 26.03.2019 | 13:44
Једни друге тужили због кредита
У Окружном привредном суду у Бијељини данас је одржано рочиште поводом мјера обезбјеђења у предмету по тужби Слободана и Мирославе Павловић против Бобар банке у стечају.

Тужба Слободана и Мирославе Павловић код Окружног привредног суда је поднесена ради утврђивања ништавости уговора о кредиту који је Бобар банка одобрила у висини од пет милиона марака.

Како кредит није враћен Бобар банка у стечају је у Основном суду покренула поступак извршења ради принудне наплате.

Приједлогом мјера обезбјеђења се захтјева да се одгоди извршни поступак код Основног суда у Бијељини који је Бобар банка у стечају покренула против Слободана и Мирославе Павловић ради продаје непокретности које се налазе у Бијељини.

Окружни привредни суд ће прибавити спис из Основног суда у Бијељини, а одлука о мјери обезбјеђења ће бити донијета у року од осам дана од дана прибављања списа из основног суда.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

исто Додик

26.03.2019 12:47

И Додик је сам себе тужио,јос се само чека референдум да ли је Милорад под пуном свијешћу и здравом разуму оженио садашњу жену или ћемо и по том питању на референдум

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озакоњење пљацке

26.03.2019 13:21

Два идита опљацкали будјет нпр. Требиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.03.2019 22:55

Није Павловић опљачкао никога, да јесте имао би нешто, он нема буквално ништа. Павловића су годинама сарадници који му воде фирме( Благо Благојевић, М. Ерић, Драго Савић, Ружица Јанковић) ради ситних пара и личног интереса крали и уништавали. Ова четворка је све довела до дна. Њих треба хапсити. То најбоље зна Павловићев зет Раде Јовановић, који је био дио управе, који није могао гледати наивног Слободана како га ова банда пељеши.

Name

Ре..ре

28.03.2019 07:25

100% је ово тачно. Они су прије 5 г. отјерали и 3-4 успјешна директора која је Слободан довео да дигне посрнулу машинерију. Банда која се не стиди и не боји никога.

Name

Ре ре ре

28.03.2019 21:09

Отјерани, Андрија Кулић из банке, Славиша Мијатовић и Милан Трнинић из Житопромета, Васо Арсеновић са факултета. Док су они водили Павловићеве фирме није било губитака, све је радило, сад све пропада.

Name

ре Исто Додик

26.03.2019 14:19

САМО СТО ЈЕ НА НАСУ ЗАЛОСТ ДОДИК И ЉЕКАРСКИМ УВЈЕРЕЊЕМ ДОКАЗАО НА НИЈЕ УРАЦУЊИВ..ЗНАЦИ НИКАКАВ ГА ЗАКОН НЕ КАЦИ..ТЕСКО НАМА СА ЊИМА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

26.03.2019 16:17

Па има ли иста да је овај цовјек урадио да није остао дузан , да није отисао на суд и преварио људе? Зитопромет онакав узео извукао из њега све сто је било и оставио онакав гигант без ицега да је срамота семберије и народа овог да га гледа закљуцаног? Факултет довео до 0? Банку ојадио онакву? Све људе са којима је радио није платио и одвео на Суд да тразе потразивања? Докле висе овај цовјек мозе бити на слободи и какав примјер дрзава даје другима како се мозе варати и бити "добротвор" и "привредник" са тудјих ледја ја искрено не могу да вјерујем?

ОДГОВОРИТЕ