Роналдо "искулирао" српске новинаре!

Роналдо: Били смо бољи и од Украјине и од Србије! Кристијано Роналдо, фудбалер Јувентуса и капитен репрезентације Португалије, прокоментарисао је утакмицу његове репрезентације и селекције Србије.  Највећа звезда Португала није била расположена да да изјаву српским извештачима после ремија са "орловима" у Лисабону.

Фудбал 26.03.2019 | 13:00
Роналдо "искулирао" српске новинаре!
Утакмица је завршена резултатом 1:1, Србија је повела голом Душана Тадића са беле тачке, а Португал је дошао до изједначења након прилично атрактивног поготка Данила мало изван шеснаестерца.

"Мислим да је тим био веома добар, били смо бољи од Украјине и Србије, али кад лопта неће у гол... Осим тога нисмо добили очигледан пенал. Причао сам са судијом, признао је да је погрешио. Ако је на другим такмичењима ВАР, зашто нема овде? Судија не може да се промени одлуку на предлог помоћника који је био 40 метара даље.", рекао је Роналдо.

Кристијано Роналдо није могао да помогне селекцији Португала на мечу квалификација за ЕУРО 2020 против Србије (1:1).

Најбољи играч Португала био је принуђен да напусти терен после пола сата игре због проблема са задњом ложом.

Роналдо је после ремија дао изјаву домаћим новинарима, али није био расположен да одговоара на питања извештача из Србије који су били у Лисабону.

"Хвала, хвала", поручио је ас Јувентуса док је пролазио поред страних новинара.

За португалске медије је изјавио да му је пољски судија Шимон Марчињак признао грешку што је поништио одлуку да свира пенал.

"Судија ми је признао да је погрешио што није остао при првобитној одлуци да досуди једанаестерац за нас", навео је ЦР7 после меча.

"Заслужили смо да победимо, створили смо много више шанси од Србије, али нисмо успели да постигнемо још неки гол. Они су се бранили и нису имали озбиљније прилике осим гола. Не треба правити панику, изборићемо пласман на Европско првенство", рекао је Роналдо португалским новинарима.

Он је додао и да повреда због које је раније морао да напусти терен није озбиљније природе.

"Нисам забринут због повреде. Знам како моје тело реагује и бићу спреман да заиграм за две недеље", навео је португалски ас.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Соне

26.03.2019 13:08

Надобудни кретен...

ОДГОВОРИТЕ