Ronaldo "iskulirao" srpske novinare!

Ronaldo: Bili smo bolji i od Ukrajine i od Srbije! Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa i kapiten reprezentacije Portugalije, prokomentarisao je utakmicu njegove reprezentacije i selekcije Srbije.  Najveća zvezda Portugala nije bila raspoložena da da izjavu srpskim izveštačima posle remija sa "orlovima" u Lisabonu.

Fudbal 26.03.2019 | 13:00
Ronaldo "iskulirao" srpske novinare!
Utakmica je završena rezultatom 1:1, Srbija je povela golom Dušana Tadića sa bele tačke, a Portugal je došao do izjednačenja nakon prilično atraktivnog pogotka Danila malo izvan šesnaesterca.

"Mislim da je tim bio veoma dobar, bili smo bolji od Ukrajine i Srbije, ali kad lopta neće u gol... Osim toga nismo dobili očigledan penal. Pričao sam sa sudijom, priznao je da je pogrešio. Ako je na drugim takmičenjima VAR, zašto nema ovde? Sudija ne može da se promeni odluku na predlog pomoćnika koji je bio 40 metara dalje.", rekao je Ronaldo.

Kristijano Ronaldo nije mogao da pomogne selekciji Portugala na meču kvalifikacija za EURO 2020 protiv Srbije (1:1).

Najbolji igrač Portugala bio je prinuđen da napusti teren posle pola sata igre zbog problema sa zadnjom ložom.

Ronaldo je posle remija dao izjavu domaćim novinarima, ali nije bio raspoložen da odgovoara na pitanja izveštača iz Srbije koji su bili u Lisabonu.

"Hvala, hvala", poručio je as Juventusa dok je prolazio pored stranih novinara.

Za portugalske medije je izjavio da mu je poljski sudija Šimon Marčinjak priznao grešku što je poništio odluku da svira penal.

"Sudija mi je priznao da je pogrešio što nije ostao pri prvobitnoj odluci da dosudi jedanaesterac za nas", naveo je CR7 posle meča.

"Zaslužili smo da pobedimo, stvorili smo mnogo više šansi od Srbije, ali nismo uspeli da postignemo još neki gol. Oni su se branili i nisu imali ozbiljnije prilike osim gola. Ne treba praviti paniku, izborićemo plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je Ronaldo portugalskim novinarima.

On je dodao i da povreda zbog koje je ranije morao da napusti teren nije ozbiljnije prirode.

"Nisam zabrinut zbog povrede. Znam kako moje telo reaguje i biću spreman da zaigram za dve nedelje", naveo je portugalski as.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sone

26.03.2019 13:08

Nadobudni kreten...

ODGOVORITE