Репеша: У плеј-офу не може без одбране!

Тренер Будућности указао на детаље који му се нису свидели у игри његовог тима и нагласио да ће у Подгорици морати много боље. Пре свега у одбрани.

Кошарка 26.03.2019 | 10:15
Репеша: У плеј-офу не може без одбране!
Шампион АБА лиге суочен је са императивом победе.

На гостовању у Загребу, кошаркаши Будућности изгубили су од Цедевите и у недељу од 19 часова мораће да победе у "Морачи" да би вратили серију у "Драженов дом".

Узбудљив меч пред 3.500 гледалаца одлучен је у финишу, након што је екипа Јасмина Репешесеријом неискоришћених зицера испустила шансу да остане у игри до краја, што су борбени домаћини искористили и победили.

После утакмице, хрватски стручњак на клупи црногорског тима честитао је Цедевити и говорио о грешкама свог тима.

"Мислим да неколико ствари није било на нивоу који је потребан за утакмицу плеј-офа. Уз све појединачне проблеме које смо имали, у првом полувремену је то ипак личило на нешто. У другом делу смо примили 53 поена и то довољно говори да се са таквом одбраном не може добити утакмица на овом нивоу, у плеј-офу", нагласио је Репеша.

"Једноставно, не постоји екипа која без одбране може доћи до трофеја, односно до друге рунде", додао је он.

Као један од основних проблема, тренер Будућности нагласио је то да његових тим није успео да "уведе" неке битне играче у меч.

Он је открио на којим детаљима ће посебно инсистирати у припреми другог меча.

"Постоји велика резерва и можемо одиграти боље, укључујући дефанзивни скок и одбрану 'један на један' одбрану, где су нас 'пробијали' и после првог додавања долазили до лаганих поена. Све заједно није било добро, али ово је 1:0 и морамо добро да анализирамо све што се десило вечерас. Да другу утакмицу одиграмо пуно боље него вечерас".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар