Грци: Немамо страх, идемо на побједу!

Селекција Грчке, која је у послијеподневним сатима стигла у Зеницу, већ у 18 часова на Билином пољу почела је одрађивати и посљедњи тренинг пред сутрашњу утакмицу 2. кола квалификација за Европско првенство 2020. године против БиХ.

Фудбал 25.03.2019 | 21:55
Грци: Немамо страх, идемо на побједу!
Тренинг је за новинаре био отворен првих 15 минута, а селектор Ангелос Анастасијадис и репрезентативац Димитрис Сиовас одржали су прије тренинга и прес-конференцију, на којој су најавили да ће и поред проблема с повредама сутра јуришати на побједу.

"Свјесни смо да нас очекује тешка утакмица, јер ово је и нови почетак за нашу репрезентацију. Атмосфера у нашем тиму је на највишем ниво, а кључна ће бити жеља коју ће показати један или други тим", рекао је стамени штопер.

Он се осврнуо и на велики број играча, који им недостају, али је изразио наду како ће сутра успјети остварити успјех.

"Велики је недостатак за наш тим изостанак неколико играча, који ће нам недостајати и биће нам потребно њихово искуство. Али, немамо никакав страх, очекујем да ћемо дати све од себе и да ћемо побиједити", поручио је Сиовас.

Анастасијадис је рекао да, без обзира на противника, неће мијењати своју филозофију игре.

"Наш је циљ увијек исти, било да играмо кући или у гостима, а то је да желимо побједу", рекао је грчи стратег који је напоменуо да осјећа велику одговорност јер је након много година постао тренер на клупи своје земље.

"Ако се пласирамо на Еуро, то ће бити велика ствар, јер је на клупи био грчки тренер", истакао је Анастасијадис, који је додао да бх. тим има играче свјетске класе па је сутрашња утакмица за њих врло важна.

На питање да ли ће бивши млади репрезентативац Албаније Фјорин Дурмишај, који је накнадно добио позив умјесто повријеђеног Костаса Митроглоуа, сутра бити у конкуренцији, грчки селектор није могао дати прецизан уговор.

"С наше смо стране завршили комплетну процедуру и ако до вечерас стигне позитиван одговор из УЕФА-е, онда ће играти", закључио је селектор Грчке.

Грци су у Зеницу дошли без неколико важних играча који нису играли ни против Лихтенштајна (2:0), између осталог без Костаса Маноласа и Василиса Торосидиса, али ће им савакако највише недостајати поменути голгетер.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

стефан стамбеницц

23.10.2023 18:35

несвидја ми се неволим то бас тако да миј буде

ОДГОВОРИТЕ