Велико срце великог сер Алекса Фергусона!

Бивши менаџер Манчестер јунајтеда сер Алекс Фергусон, донирао је 405. 000 фунти Националној здравственој служби у знак захвалности што су му спасли живот.

Фудбал 28.03.2019 | 10:00
Велико срце великог сер Алекса Фергусона!
Фергусон је доживео мождани удар у мају 2018. и морао је хитно да буде оперисан, а у прошли петак је организовао хуманитарно вече у једном хотелу у Манчестеру.

Он је лично предао донацију представницима службе, а Шкот је рекао да су му у прикупљању нових средстава помогли и менаџер Ливерпула Јирген Клоп и глумац Џејмс Несбит.

"Алекс је те вечери био у сјајној форми, забављао је све госте причама из своје богате и уузбудљиве менаџерске каријере. Прикупљено је много новца и он је био одлучан у томе да све треба да иде у фонд Службе. Одувек је био велики поборник организације и можда је постао још више после свега што су урадили да му помогну", рекао је за "Сан" извор који је присуствовао вечери.

Фергусон је готово редован на утакмицама Манчестер јунајтеда и боље упићени кажу да је у сталном контакту са привременим менаџером Олеом Гунаром Солскјером за којег се верује да ће ускоро бити промовисан и званично у менаџера клуба са "Олд Трафорда".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар