Veliko srce velikog ser Aleksa Fergusona!

Bivši menadžer Mančester junajteda ser Aleks Ferguson, donirao je 405. 000 funti Nacionalnoj zdravstvenoj službi u znak zahvalnosti što su mu spasli život.

Fudbal 28.03.2019 | 10:00
Veliko srce velikog ser Aleksa Fergusona!
Ferguson je doživeo moždani udar u maju 2018. i morao je hitno da bude operisan, a u prošli petak je organizovao humanitarno veče u jednom hotelu u Mančesteru.

On je lično predao donaciju predstavnicima službe, a Škot je rekao da su mu u prikupljanju novih sredstava pomogli i menadžer Liverpula Jirgen Klop i glumac Džejms Nesbit.

"Aleks je te večeri bio u sjajnoj formi, zabavljao je sve goste pričama iz svoje bogate i uuzbudljive menadžerske karijere. Prikupljeno je mnogo novca i on je bio odlučan u tome da sve treba da ide u fond Službe. Oduvek je bio veliki pobornik organizacije i možda je postao još više posle svega što su uradili da mu pomognu", rekao je za "San" izvor koji je prisustvovao večeri.

Ferguson je gotovo redovan na utakmicama Mančester junajteda i bolje upićeni kažu da je u stalnom kontaktu sa privremenim menadžerom Oleom Gunarom Solskjerom za kojeg se veruje da će uskoro biti promovisan i zvanično u menadžera kluba sa "Old Traforda".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar