Погинуо пјешак код Бањалуке

Пјешак Мијатовић Радан (58) из Горње Пискавице, погинуо је у саобраћајној несрећи која се синоћ око 19 часова догодила на регионалном путном правцу Бањалука – Бронзани Мајдан, у мјесту Јошикова вода.  

 

Република Српска 25.03.2019 | 08:49
Погинуо пјешак код Бањалуке
Други учесник у овој саобраћајној несрећи за сада није познат, јер се након несреће удаљио са лица мјеста у непознатом правцу.
Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни окружни јавни тужилац, Окружног јавног тужилаштва Бањалука Игор Цимеша, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбиједност саобраћаја Бањаука. 

Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на проналаску другог учесника, те утврђивању свих околности саобраћајне
несреће.

Наложена је и обдукција тијела смртно настрадале особе која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Скептик

25.03.2019 08:52

Биће тога све више и више. Виде људи да убиства могу остати не кажњена и да се убице могу заштитити не само од полиције већ и од тужилаштва, па чак и од предсједника РС или било кога из власти. Нек нам је Бог на помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајме

25.03.2019 09:07

Па јесмо нељуди, то је дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гиле

25.03.2019 23:05

Убио га сигурно неки министар, функционер, дрот или неки сличан господин "од раније познат полицији"

ОДГОВОРИТЕ