Poginuo pješak kod Banjaluke

Pješak Mijatović Radan (58) iz Gornje Piskavice, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 19 časova dogodila na regionalnom putnom pravcu Banjaluka – Bronzani Majdan, u mjestu Jošikova voda.  

 

Republika Srpska 25.03.2019 | 08:49
Poginuo pješak kod Banjaluke
Drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći za sada nije poznat, jer se nakon nesreće udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.
Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjauka. 

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na pronalasku drugog učesnika, te utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne
nesreće.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale osobe koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Skeptik

25.03.2019 08:52

Biće toga sve više i više. Vide ljudi da ubistva mogu ostati ne kažnjena i da se ubice mogu zaštititi ne samo od policije već i od tužilaštva, pa čak i od predsjednika RS ili bilo koga iz vlasti. Nek nam je Bog na pomoći.

ODGOVORITE
Name

Ajme

25.03.2019 09:07

Pa jesmo neljudi, to je dno dna.

ODGOVORITE
Name

gile

25.03.2019 23:05

Ubio ga sigurno neki ministar, funkcioner, drot ili neki sličan gospodin "od ranije poznat policiji"

ODGOVORITE