Модрић је озбиљан: Потребно нам је хитно буђење!

Биће катастрофа ако не одемо на ЕУРО! Капитен Хрватске самокритичан после пораза у Будимпешти. . .

Фудбал 25.03.2019 | 14:15
Модрић је озбиљан: Потребно нам је хитно буђење!
Хрватска је успела некако да се провуче против Азербејџана, али је вечерас у Мађарској доживела болно приземљење. Вицеашмпион света је дефинитивно у паду форме од летњег успеха на Мундијалу у Русији.

Светсан је тога и капитен Лука Модрић. Ас Реала је позвао на хитно буђење екипе како Хрватска не би доживела бродолом у квалификацијама.

„Нисмо одиграли утакмицу у складу с нашим реномеом. Мађари су били пуно агресивнији и пуно чвршћи у сваком дуелу и наравно да им се то на крају вратило. Дошли су до врло важне победе која нас ставља у неугодан положај јер нисмо то очекивали. Ништа, морамо се сакупити и дефинитивно се пробудити“.

Он је подсетио да је игра била лоша и против Азербејџана када је извојевана победа на мишиће...

„Прво упозорење је било против Азербејџана, ту смо успели некако да се провучемо, а ово данас је био нови шок за нас. Ако овако наставимо, имаћемо великих проблема да се пласирамо на Еуро. Зато се морамо сви скупа пробудити, бити пуно бољи и заборавити оно што је било. Фудбал је такав. Немаш пуно времена за уживање, за славља. Сви су мотивисани против нас. Направили смо нешто огромно, велико, али то треба да оставимо негде са стране и фокусирамо се на оно што нас чека у групи. Ја сам од почетка гворио да је група врло тешка. Свака екипа може да нам направи проблеме. Морамо много боље него што смо у ове две утакмице“.

Није желео да конкретно именује кривце за неуспех.

„Нисмо сад разговарали, још су вруће главе и боље је да то оставимо за неки други дан. Али сигурно да ћемо разговарати. Дефинитивно морамо да се подигнемо. Имаћемо великих проблема наставимо ли овако. Не пласирамо ли се на ЕУРО, то ће бити равно катастрофи“, био је озбиљан Модрић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар