Modrić je ozbiljan: Potrebno nam je hitno buđenje!

Biće katastrofa ako ne odemo na EURO! Kapiten Hrvatske samokritičan posle poraza u Budimpešti. . .

Fudbal 25.03.2019 | 14:15
Modrić je ozbiljan: Potrebno nam je hitno buđenje!
Hrvatska je uspela nekako da se provuče protiv Azerbejdžana, ali je večeras u Mađarskoj doživela bolno prizemljenje. Viceašmpion sveta je definitivno u padu forme od letnjeg uspeha na Mundijalu u Rusiji.

Svetsan je toga i kapiten Luka Modrić. As Reala je pozvao na hitno buđenje ekipe kako Hrvatska ne bi doživela brodolom u kvalifikacijama.

„Nismo odigrali utakmicu u skladu s našim renomeom. Mađari su bili puno agresivniji i puno čvršći u svakom duelu i naravno da im se to na kraju vratilo. Došli su do vrlo važne pobede koja nas stavlja u neugodan položaj jer nismo to očekivali. Ništa, moramo se sakupiti i definitivno se probuditi“.

On je podsetio da je igra bila loša i protiv Azerbejdžana kada je izvojevana pobeda na mišiće...

„Prvo upozorenje je bilo protiv Azerbejdžana, tu smo uspeli nekako da se provučemo, a ovo danas je bio novi šok za nas. Ako ovako nastavimo, imaćemo velikih problema da se plasiramo na Euro. Zato se moramo svi skupa probuditi, biti puno bolji i zaboraviti ono što je bilo. Fudbal je takav. Nemaš puno vremena za uživanje, za slavlja. Svi su motivisani protiv nas. Napravili smo nešto ogromno, veliko, ali to treba da ostavimo negde sa strane i fokusiramo se na ono što nas čeka u grupi. Ja sam od početka gvorio da je grupa vrlo teška. Svaka ekipa može da nam napravi probleme. Moramo mnogo bolje nego što smo u ove dve utakmice“.

Nije želeo da konkretno imenuje krivce za neuspeh.

„Nismo sad razgovarali, još su vruće glave i bolje je da to ostavimo za neki drugi dan. Ali sigurno da ćemo razgovarati. Definitivno moramo da se podignemo. Imaćemo velikih problema nastavimo li ovako. Ne plasiramo li se na EURO, to će biti ravno katastrofi“, bio je ozbiljan Modrić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar