Ван Дајк: Гледао сам смрти у очи!

Потписивао сам тестамент! Дефанзивац Ливерпула, Вирџил ван Дајк, дао је један емотиван интервју у ком је говорио о највећој борби у свом животу.

Фудбал 27.03.2019 | 10:00
Ван Дајк: Гледао сам смрти у очи!
Вирџил ван Дајк је најважнију битку у свом животу већ добио, пошто му је са 17 година пукло слепо црево и Вирџил је морао на хитну интервенцију, након које му је живот висио о концу. Доктори су његовој мајци рекли да је фантастична физичка спрема њеном сину сачувала живот.

"Гледао сам смрти у очи, било је то ужасно искуство. Први пут у свом животу сам осетио да је фудбал небитан, све што ме је тада занимало било је да останем жив. Мајка и ја смо дискутовали о неколико различитих сценарија и молили смо се Богу да све буде у реду", рекао је Вирџил ван Дајк у интервјуу за британски Мирор.

Ван Дајк је са само 17 година потписивао тестамент.

"У једном моменту дошли смо до тога да сам потписивао нека документа. Тачније, тестамент. Уколико будем умро у болници, део новца ће добити моја мајка. Нико није желео да ствара проблеме, али желео сам да све решим уколико умрем тада. Лежао сам у кревету, свуда на себи сам виђао жице и цевчице... Моје тело је било сломљено, нисам могао да урадим ништа и најгоре ствари су ми пролазиле кроз главу", рекао је ван Дајк.

Најважнију борбу у животу је добио, а сада му остаје да са Ливерпулом освоји титулу у Премијер лиги, прву откако се такмичење под тим називом игра, пошто навијачи тог клуба чекају на титулу већ три деценије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар