Van Dajk: Gledao sam smrti u oči!

Potpisivao sam testament! Defanzivac Liverpula, Virdžil van Dajk, dao je jedan emotivan intervju u kom je govorio o najvećoj borbi u svom životu.

Fudbal 27.03.2019 | 10:00
Van Dajk: Gledao sam smrti u oči!
Virdžil van Dajk je najvažniju bitku u svom životu već dobio, pošto mu je sa 17 godina puklo slepo crevo i Virdžil je morao na hitnu intervenciju, nakon koje mu je život visio o koncu. Doktori su njegovoj majci rekli da je fantastična fizička sprema njenom sinu sačuvala život.

"Gledao sam smrti u oči, bilo je to užasno iskustvo. Prvi put u svom životu sam osetio da je fudbal nebitan, sve što me je tada zanimalo bilo je da ostanem živ. Majka i ja smo diskutovali o nekoliko različitih scenarija i molili smo se Bogu da sve bude u redu", rekao je Virdžil van Dajk u intervjuu za britanski Miror.

Van Dajk je sa samo 17 godina potpisivao testament.

"U jednom momentu došli smo do toga da sam potpisivao neka dokumenta. Tačnije, testament. Ukoliko budem umro u bolnici, deo novca će dobiti moja majka. Niko nije želeo da stvara probleme, ali želeo sam da sve rešim ukoliko umrem tada. Ležao sam u krevetu, svuda na sebi sam viđao žice i cevčice... Moje telo je bilo slomljeno, nisam mogao da uradim ništa i najgore stvari su mi prolazile kroz glavu", rekao je van Dajk.

Najvažniju borbu u životu je dobio, a sada mu ostaje da sa Liverpulom osvoji titulu u Premijer ligi, prvu otkako se takmičenje pod tim nazivom igra, pošto navijači tog kluba čekaju na titulu već tri decenije.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar