''Српски Хофенхајм'' оштећен у Градишци, против Борца...!

Мићић: Поништен нам чист гол! "Поништен нам је чист гол! Ми се боримо да привучемо публику на стадиону, а оваквим суђењем све ћемо растјерати", огорчен је тренер Слоге Горње Црњелово послије ремија 0:0 са Борцем.  Војводић: Бод који вриједи троструко! Тренер Борца задовољан ремијем против Слоге којим су Бањалучани задржали пет бодова предности у односу на екипу из Горњег Црњелова.

Фудбал 24.03.2019 | 12:00
''Српски Хофенхајм'' оштећен у Градишци, против Борца...!
Слога и Борац остали су на истом растојању послије ремија без голова у суботу послијеподне.

Тренер Слоге из Горњег Црњелова Драган Мићић у изјави за МОНДО рекао је да нема шта да замјери својим играчима.

"Пружили смо добру партију против доброг противника. Момци су се стварно борили, жељели смо побједу, имали смо прилике, чак смо и успјели да дамо гол. Све како смо се договорили тако смо и одрадили на терену, играли смо дисциплиновано. Публика је могла да ужива, дошла је у великом броју, тако да је све било идеално што се тиче игре и приступа играч и једне и друге екипе",прокоментарисао је Мићић.

Меч у Великој Обарској обиљежио је и један детаљ из другог полувремена, када је Слога послије слободног ударца постигла погодак, међутим, он је поништен због прекршаја.

"Већ од самог почетка утакмице видјело се да је судија наклоњен Борцу. Гол је очигледан. Чак је био прекршај над нашим играчем. Поништен је чист, чист, чист гол. Ми се боримо да привучемо публику на стадиону, била је одлична посјета, а оваквим суђењем ћемо растјерати све набијече. Срамно суђење данас главног судије", истакао је Мићић.

Он је додао да се Слога упркос свему неће предати и да неће одустати од борбе за пласман у Премијер лигу БиХ.

"Још доста бодова је у оптицају и ми се сигурно нећемо предати. Покушаћемо из овога да изађемо још јачи. Судија нам не дозвољава да бодовно приђемо нашем ривалу. Ово је иапел савезу да станемо с тим, да казнимо људе који покушавају све ово да оспоре и да отимају бодове. Ми нећемо стати. Наш предсједник је послије утакмице одржао састанак са екипом и дао нам подршку, поручио да нећемо стати док год постоји нада“, рекао је Мићић.

Војводић: Бод који вриједи троструко! Тренер Борца задовољан ремијем против Слоге којим су Бањалучани задржали пет бодова предности у односу на екипу из Горњег Црњелова.

Дерби 19. кола Прве лиге РС између Слоге Горње Црњелово и Борца завршен је без голова, па су Бањалучани задржали пет бодова предности.

Тренер Борца Дарко Војводић задовољан је бодом освојен на гостовању код директног ривала у борби за пласман у Премијер лигу БИХ.

"Када се све сабере можемо да будемо задовољни резултатом. Мислим да је реми најреалнији резултат. Била је тврда утакмица са обје  стране по изузетно лошем терену који није одговарао ни једној ни другој екипи. Ми нисмо искористили своје прилике, они нису искористили своје. Бодовна разлика остала је онаква каква јесте. Мислим да смо у доброј ситуацији“, рекао је Војводић за МОНДО послије меча.

Тренер Бањалучана прокоментарисао је и спорну ситуацију када је Слоги поништен погодак због прекршаја.

"Гол је поништен оправдано. Можете на снимку да видите да играч са бројем четири гура играча на нашег играча. Био сам близу. Судија је свирао прекршај прије него што је лопт аушла у гол, а био је на метар од њих.  Судија је одсудио премијерлигашки, апсолутно  нас је заштитио на онаквом терену. Утакмица је била фер и коректна“.

Иако је Борац пропустио прилику да побједом одмакне на осам бодова и можда и ријеши питање шампиона, црвено-плави су задовољни јер су сачували великих пет бодова у односу на Слогу.

"За нас је ово одлчна ситуација јер ево три утакмице нисмо ни примили гол. Данас нам је била јако тешка утакмица, играли смо против екипе која је у рангу с нама. Нисмо данас играли против слабије екипе, они су у рангу као и ми. И гледајући све то овај бод има троструку вриједност“, истакао је Војводић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар