''Srpski Hofenhajm'' oštećen u Gradišci, protiv Borca...!

Mićić: Poništen nam čist gol! "Poništen nam je čist gol! Mi se borimo da privučemo publiku na stadionu, a ovakvim suđenjem sve ćemo rastjerati", ogorčen je trener Sloge Gornje Crnjelovo poslije remija 0:0 sa Borcem.  Vojvodić: Bod koji vrijedi trostruko! Trener Borca zadovoljan remijem protiv Sloge kojim su Banjalučani zadržali pet bodova prednosti u odnosu na ekipu iz Gornjeg Crnjelova.

Fudbal 24.03.2019 | 12:00
''Srpski Hofenhajm'' oštećen u Gradišci, protiv Borca...!
Sloga i Borac ostali su na istom rastojanju poslije remija bez golova u subotu poslijepodne.

Trener Sloge iz Gornjeg Crnjelova Dragan Mićić u izjavi za MONDO rekao je da nema šta da zamjeri svojim igračima.

"Pružili smo dobru partiju protiv dobrog protivnika. Momci su se stvarno borili, željeli smo pobjedu, imali smo prilike, čak smo i uspjeli da damo gol. Sve kako smo se dogovorili tako smo i odradili na terenu, igrali smo disciplinovano. Publika je mogla da uživa, došla je u velikom broju, tako da je sve bilo idealno što se tiče igre i pristupa igrač i jedne i druge ekipe",prokomentarisao je Mićić.

Meč u Velikoj Obarskoj obilježio je i jedan detalj iz drugog poluvremena, kada je Sloga poslije slobodnog udarca postigla pogodak, međutim, on je poništen zbog prekršaja.

"Već od samog početka utakmice vidjelo se da je sudija naklonjen Borcu. Gol je očigledan. Čak je bio prekršaj nad našim igračem. Poništen je čist, čist, čist gol. Mi se borimo da privučemo publiku na stadionu, bila je odlična posjeta, a ovakvim suđenjem ćemo rastjerati sve nabiječe. Sramno suđenje danas glavnog sudije", istakao je Mićić.

On je dodao da se Sloga uprkos svemu neće predati i da neće odustati od borbe za plasman u Premijer ligu BiH.

"Još dosta bodova je u opticaju i mi se sigurno nećemo predati. Pokušaćemo iz ovoga da izađemo još jači. Sudija nam ne dozvoljava da bodovno priđemo našem rivalu. Ovo je iapel savezu da stanemo s tim, da kaznimo ljude koji pokušavaju sve ovo da ospore i da otimaju bodove. Mi nećemo stati. Naš predsjednik je poslije utakmice održao sastanak sa ekipom i dao nam podršku, poručio da nećemo stati dok god postoji nada“, rekao je Mićić.

Vojvodić: Bod koji vrijedi trostruko! Trener Borca zadovoljan remijem protiv Sloge kojim su Banjalučani zadržali pet bodova prednosti u odnosu na ekipu iz Gornjeg Crnjelova.

Derbi 19. kola Prve lige RS između Sloge Gornje Crnjelovo i Borca završen je bez golova, pa su Banjalučani zadržali pet bodova prednosti.

Trener Borca Darko Vojvodić zadovoljan je bodom osvojen na gostovanju kod direktnog rivala u borbi za plasman u Premijer ligu BIH.

"Kada se sve sabere možemo da budemo zadovoljni rezultatom. Mislim da je remi najrealniji rezultat. Bila je tvrda utakmica sa obje  strane po izuzetno lošem terenu koji nije odgovarao ni jednoj ni drugoj ekipi. Mi nismo iskoristili svoje prilike, oni nisu iskoristili svoje. Bodovna razlika ostala je onakva kakva jeste. Mislim da smo u dobroj situaciji“, rekao je Vojvodić za MONDO poslije meča.

Trener Banjalučana prokomentarisao je i spornu situaciju kada je Slogi poništen pogodak zbog prekršaja.

"Gol je poništen opravdano. Možete na snimku da vidite da igrač sa brojem četiri gura igrača na našeg igrača. Bio sam blizu. Sudija je svirao prekršaj prije nego što je lopt aušla u gol, a bio je na metar od njih.  Sudija je odsudio premijerligaški, apsolutno  nas je zaštitio na onakvom terenu. Utakmica je bila fer i korektna“.

Iako je Borac propustio priliku da pobjedom odmakne na osam bodova i možda i riješi pitanje šampiona, crveno-plavi su zadovoljni jer su sačuvali velikih pet bodova u odnosu na Slogu.

"Za nas je ovo odlčna situacija jer evo tri utakmice nismo ni primili gol. Danas nam je bila jako teška utakmica, igrali smo protiv ekipe koja je u rangu s nama. Nismo danas igrali protiv slabije ekipe, oni su u rangu kao i mi. I gledajući sve to ovaj bod ima trostruku vrijednost“, istakao je Vojvodić.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar