Барса одлучна: Довести Јовића за мјесец дана!

Нови састанак већ у понедељак у Лисабону.

Фудбал 24.03.2019 | 18:15
Барса одлучна: Довести Јовића за мјесец дана!
Барселона је решила да убрза процес довођења Луке Јовића и према писању каталонског Спорта одлучна је у намери је да читав посао заврши у наредних месец дана. Како наводи исти лист, читава "операција" је значајно напредовала, али Барселона сада жели да изврши притисак на младог голгетера и његову околину да се читав посао заврши у најкраћем могућем временском периоду.

На тај начин би се спустила рампа осталим заинтересованим клубовима, који су у стању да покваре посао Блауграни у случају било каквог одугловачења. Већ у понедељак би представници Барселоне могли да се састану са играчем и његовим менаџером Фалијем Рамаданијем у Лисабону, што би додатно приближило Јовића Ноу Кампу.

У међувремену, хвалоспевима на рачун српског голгетера прикључио се и легендарни Лотер Матеус, који сматра да би за младог играча било најбоље да остане у Намачкој, али је са друге стране свестан да ће тешко одолети жељи славног клуба.

"Он има посебан таленат и велики потенцијал. Зна како се постижу голови, миран је када улази у шансе, зна како да пронађе простор и буде на правом месту, изузетно је брз. Увек ради праве ствари. Знам да је Барселона заинтересована, а такву понуду је тешко одбити. Можда је за њега боље да настави да игра у Немачкој, али мислим да је спреман за велики искорак у каријери. Он је тактички добар и има правилно размишљање за успех. Прави је лидер", рекао је јуче Матеус.

Барселона Јовићев напредак прати практично од почетка сезоне и њени скаути су импресионирани његовим развојем. Значајни преговори између две стране одрађени су у фебруару, чиме је усмерен правац у позитивном смеру. Каталонски Спорт истиче да је Барсин главни адут у конкуренцији минхенског Бајерна и Пари Сен Жермена то што су први изразили жељу за довођењем Јовића и тако стекли поверење играча и његових представника. Такође се наводи и да ће битан фактор бити финансијски аспект, који ће Барселона морати да задовољи, с обзиром да је на том пољу ПСЖ спреман да надигра сваког противника, а посебно Барселону према са којом је отпочео некакву врсту тихог рата након "отимања" Френкија де Јонга.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар