Зна се ко је "краљ" Лос Анђелеса...

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса поново су остали без плеј офа након пораза од Бруклин Нетса резултатом 111:106.

Кошарка 24.03.2019 | 18:45
Зна се ко је "краљ" Лос Анђелеса...
Бруклин Нетси су у потпуности "васкрсли" и након дужег периода боравка на дну лиге играће у доигравањима ове сезоне и то можда чак са позиције број 6. У последњој утакмици у ноћи између петка и суботе, Нетси су савладали Лос Анђелес Лејкерсе и тако их и дефинитивно елиминисали из трке за плеј оф.

Лејкерси су имали велике снове ове сезоне доласком једног од најбољих играча не само данашњице него свих времена, Леброна Џејмса, али то није било довољно да се у пост сезону уђе са осмехом на лицима.

Они су без плеј – офа од сезоне 2012/13 и када се напокон учинило да ће "суша" престати, десило нешто сасвим супротно, или другим речима уобичајено за последње године у Лос Анђелесу.

Њихов градски ривал, Клиперси, савладали су Лебронов бивши тим Кливленд Кавалирсе и тако дошли до 43. победе (Лејкерси могу максимално да победе 42 утакмице) што је седма узастопна година у којој имају већи број тријумфа и како су најбољи кошаркашки тим Лос Анђелеса.

Предстоји нам једна од најинтересантнијих летњих пијаца, а сви знамо колико је Лос Анђелес атрактивна дестинација. Џери Вест, генерални менаџер Клиперса, више пута је показао колики је мајстор на својој позицији и да уме да оформи "паклен" састав, док са друге стране имамо Леброна Џејмса који је дефинитивно примамљива опција.

Када се погледа из мало другачије перспективе, ко не би волео да живи у Холивуду?

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар