Zna se ko je "kralj" Los Anđelesa...

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa ponovo su ostali bez plej ofa nakon poraza od Bruklin Netsa rezultatom 111:106.

Košarka 24.03.2019 | 18:45
Zna se ko je "kralj" Los Anđelesa...
Bruklin Netsi su u potpunosti "vaskrsli" i nakon dužeg perioda boravka na dnu lige igraće u doigravanjima ove sezone i to možda čak sa pozicije broj 6. U poslednjoj utakmici u noći između petka i subote, Netsi su savladali Los Anđeles Lejkerse i tako ih i definitivno eliminisali iz trke za plej of.

Lejkersi su imali velike snove ove sezone dolaskom jednog od najboljih igrača ne samo današnjice nego svih vremena, Lebrona Džejmsa, ali to nije bilo dovoljno da se u post sezonu uđe sa osmehom na licima.

Oni su bez plej – ofa od sezone 2012/13 i kada se napokon učinilo da će "suša" prestati, desilo nešto sasvim suprotno, ili drugim rečima uobičajeno za poslednje godine u Los Anđelesu.

Njihov gradski rival, Klipersi, savladali su Lebronov bivši tim Klivlend Kavalirse i tako došli do 43. pobede (Lejkersi mogu maksimalno da pobede 42 utakmice) što je sedma uzastopna godina u kojoj imaju veći broj trijumfa i kako su najbolji košarkaški tim Los Anđelesa.

Predstoji nam jedna od najinteresantnijih letnjih pijaca, a svi znamo koliko je Los Anđeles atraktivna destinacija. Džeri Vest, generalni menadžer Klipersa, više puta je pokazao koliki je majstor na svojoj poziciji i da ume da oformi "paklen" sastav, dok sa druge strane imamo Lebrona Džejmsa koji je definitivno primamljiva opcija.

Kada se pogleda iz malo drugačije perspektive, ko ne bi voleo da živi u Holivudu?

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar