Полиција синоћ блокирала Сјеницу

 - Сви излази из Сјенице били су синоћ, ефикасном акцијом полиције блокирани пошто је једна жена из овог града позвала полицију и пријавила да јој је украдено возило у коме се у том тренутку налазило и њено трогодишње дете. Срећом, за само неколико минута и возило и дете пронађени су неколико десетина метара даље, и та је утврђено да се не ради ни о крађи возила и да је дете добро.

Србија 23.03.2019 | 07:46
Полиција синоћ блокирала Сјеницу
- Све је почело када је жена оставила возило на улици, изашла на неколико тренутака а када се вратила ни возила ни детета није било на том месту. Жена је одмах позвала полицију, полиција је блокирала град - прича извор Курира из Новог Пазара. 

Истог секунда полицијске патроле блокирале су излаз из града, почела је грозничава потрага за аутомобилом.

- Неколико минута касније аутомобил је пронађен 50-так метара даље од места где је био остављен. Испоставило се да је жена небезбедно паркирала возило, оно се само покренуло низ улицу а затим само зауставило. Нико није повређен и срећом, све се добро завршило - каже наш извор.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Муп

23.03.2019 06:57

Зена и ауто....пих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка

23.03.2019 07:23

Која цурка,оставити дијете само у ауту на сред улице и не закоцити ауто,неодговорност највисег степена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

23.03.2019 09:35

Да је тотална неодговорност, јесте, да је она то хтела, вероватно није, али ко зна у каквим је проблемима или је једноставно нека лудетина. Било како било тотална неодговорност!