Policija sinoć blokirala Sjenicu

 - Svi izlazi iz Sjenice bili su sinoć, efikasnom akcijom policije blokirani pošto je jedna žena iz ovog grada pozvala policiju i prijavila da joj je ukradeno vozilo u kome se u tom trenutku nalazilo i njeno trogodišnje dete. Srećom, za samo nekoliko minuta i vozilo i dete pronađeni su nekoliko desetina metara dalje, i ta je utvrđeno da se ne radi ni o krađi vozila i da je dete dobro.

Srbija 23.03.2019 | 07:46
Policija sinoć blokirala Sjenicu
- Sve je počelo kada je žena ostavila vozilo na ulici, izašla na nekoliko trenutaka a kada se vratila ni vozila ni deteta nije bilo na tom mestu. Žena je odmah pozvala policiju, policija je blokirala grad - priča izvor Kurira iz Novog Pazara. 

Istog sekunda policijske patrole blokirale su izlaz iz grada, počela je grozničava potraga za automobilom.

- Nekoliko minuta kasnije automobil je pronađen 50-tak metara dalje od mesta gde je bio ostavljen. Ispostavilo se da je žena nebezbedno parkirala vozilo, ono se samo pokrenulo niz ulicu a zatim samo zaustavilo. Niko nije povređen i srećom, sve se dobro završilo - kaže naš izvor.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mup

23.03.2019 06:57

Zena i auto....pih...

ODGOVORITE
Name

Majka

23.03.2019 07:23

Koja curka,ostaviti dijete samo u autu na sred ulice i ne zakociti auto,neodgovornost najviseg stepena.

ODGOVORITE
Name

реално

23.03.2019 09:35

Да је тотална неодговорност, јесте, да је она то хтела, вероватно није, али ко зна у каквим је проблемима или је једноставно нека лудетина. Било како било тотална неодговорност!