Шок: Фејса повријеђен, не може на Португал!

Везиста Бенфике опет повређен. . .

Фудбал 22.03.2019 | 19:35
Шок: Фејса повријеђен, не може на Португал!
Љубомир Фејса неће бити у комбинацији за меч с Португалом због повреде. Какво изненађење...

Српски интернационалац у Бенфики није био стартер за државни тим од октобра 2016. године и утакмице с Аустријом. Сваки пут када је добијао позив да се прикључи припремама Орлове, уредно се јавио да је - повређен. Ништа другачије није ни овог пута, иако ће се утакмица Португал - Србија играти на „његовом" Лужу.

Фејса је, како сазнаје Журналов извештач из Лисабона, подвргнут прегледима, где је констатовано да је повређен и да не може да игра. Истина, искусни везиста је био дуго ван терена, скоро два месеца, али је пре само недељу дана одиграо свих 120 минута реванша Лиге Европе против Динама из Загреба.

Задњи везни Бенфике је после тог октобра 2016. неколико пута отпао са списка позваних играча због повреде, да би тадашњи селектор Славољуб Муслин престао и да га зове. Очекивало се да би то могло да се промени код Младена Крстајића, али је и код њега у Лиги нација забележио само један наступ, против Литваније у Београду када је ушао као резерва. Ново окупљање, нове квалификације, али стара прича...

Селектору Младену Крстајићу од централних везиста за меч са Португалом на располагању су Немања Максимовић, Саша Лукић, Сергеј Милинковић-Савић, Бранко Јовичић и Адем Љајић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар