Šok: Fejsa povrijeđen, ne može na Portugal!

Vezista Benfike opet povređen. . .

Fudbal 22.03.2019 | 19:35
Šok: Fejsa povrijeđen, ne može na Portugal!
Ljubomir Fejsa neće biti u kombinaciji za meč s Portugalom zbog povrede. Kakvo iznenađenje...

Srpski internacionalac u Benfiki nije bio starter za državni tim od oktobra 2016. godine i utakmice s Austrijom. Svaki put kada je dobijao poziv da se priključi pripremama Orlove, uredno se javio da je - povređen. Ništa drugačije nije ni ovog puta, iako će se utakmica Portugal - Srbija igrati na „njegovom" Lužu.

Fejsa je, kako saznaje Žurnalov izveštač iz Lisabona, podvrgnut pregledima, gde je konstatovano da je povređen i da ne može da igra. Istina, iskusni vezista je bio dugo van terena, skoro dva meseca, ali je pre samo nedelju dana odigrao svih 120 minuta revanša Lige Evrope protiv Dinama iz Zagreba.

Zadnji vezni Benfike je posle tog oktobra 2016. nekoliko puta otpao sa spiska pozvanih igrača zbog povrede, da bi tadašnji selektor Slavoljub Muslin prestao i da ga zove. Očekivalo se da bi to moglo da se promeni kod Mladena Krstajića, ali je i kod njega u Ligi nacija zabeležio samo jedan nastup, protiv Litvanije u Beogradu kada je ušao kao rezerva. Novo okupljanje, nove kvalifikacije, ali stara priča...

Selektoru Mladenu Krstajiću od centralnih vezista za meč sa Portugalom na raspolaganju su Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Branko Jovičić i Adem Ljajić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar