Туга у Мадриду: Почело рушење Висенте Калдерона!

Фотка багера како руши трибину изазвала лавину емоција код навијача Атлетика. . .

Фудбал 23.03.2019 | 15:15
Туга у Мадриду: Почело рушење Висенте Калдерона!
Тежак дан за навијаче Атлетика из Мадрида. Јесте њихов клуб већ скоро две године домаћин у свом новом дому, Ванди Метрополитано, али срца навијача су и даље више везана за стари Висенте Калдерон. Којег ускоро више неће бити, јер је у петак почело његово рушење.

Тачније, први радови на уклањању старог Атлетиковог стадиона су кренули раније, исељавањем шопова, ресторана и осталих објеката који су били испод трибина и у непосредној близини. Али, овог петка почело је рушење трибина, што су навијачи доживели као истински дан када је Калдерон престао да постоји.

Само једна фотографија листа АБЦ, слика багера како руши доњи део трибине, изазвала је лавину емоција код фанова Јорганџија.

Како пишу шпански медији, сам део града око стадиона Висенте Калдерон је постао аветињски од дана када се Атлетико преселио на Ванду. Готово сви кафићи, ресторани, продавнице у околини старог стадиона су затворени и на прозорима су истакнути огласи да је простор на продају или за издавање.Више нема армије навијача да долазе на стадион, нема ни туриста, нема никог... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар