Tuga u Madridu: Počelo rušenje Visente Kalderona!

Fotka bagera kako ruši tribinu izazvala lavinu emocija kod navijača Atletika. . .

Fudbal 23.03.2019 | 15:15
Tuga u Madridu: Počelo rušenje Visente Kalderona!
Težak dan za navijače Atletika iz Madrida. Jeste njihov klub već skoro dve godine domaćin u svom novom domu, Vandi Metropolitano, ali srca navijača su i dalje više vezana za stari Visente Kalderon. Kojeg uskoro više neće biti, jer je u petak počelo njegovo rušenje.

Tačnije, prvi radovi na uklanjanju starog Atletikovog stadiona su krenuli ranije, iseljavanjem šopova, restorana i ostalih objekata koji su bili ispod tribina i u neposrednoj blizini. Ali, ovog petka počelo je rušenje tribina, što su navijači doživeli kao istinski dan kada je Kalderon prestao da postoji.

Samo jedna fotografija lista ABC, slika bagera kako ruši donji deo tribine, izazvala je lavinu emocija kod fanova Jorgandžija.

Kako pišu španski mediji, sam deo grada oko stadiona Visente Kalderon je postao avetinjski od dana kada se Atletiko preselio na Vandu. Gotovo svi kafići, restorani, prodavnice u okolini starog stadiona su zatvoreni i na prozorima su istaknuti oglasi da je prostor na prodaju ili za izdavanje.Više nema armije navijača da dolaze na stadion, nema ni turista, nema nikog... 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar