Настављају се потреси у Роми!

Џеко и Ел Шарави се умало потукли у свлачионици! Узаврела крв у поразу од СПАЛ-а од 1:2, Интер вреба иза ћошка.

Фудбал 26.03.2019 | 11:00
Настављају се потреси у Роми!
Елиминација из Лиге шампиона, отказ Еузебију Ди Франческу, одлазак Монћија, а четврто место у Италији клизи све даље. На све то лош резултат против СПАЛ-а. Довољно разлога да у свлачионици Вучице буде незадовољства и тензије. 

Како пише Коријере дело Спорт, у свлачионици је током меча против Спала дошло до свађе Едина Џека иСтефана Ел Шаравија. Умало је дошло до туче.

Наводно, Џеко је ушао у свлачионицу већ добро нервозан, приговорио саиграчу због једне лопте коју му овај није додао. Ел Шаравију се те критике нису допале и двојац се прво сукобио вербално, а онда умало није дошло до физичког обрачуна. Коријере дело Спорт тврди да је дошло до гурања, али да су тучу и већи физички обрачун спречили саиграчи. Како би смирио ситуацију, тренер Клаудио Ранијери је одлучио да замени Ел Шаравија.То се овом фудбалеру није превише допало, али је прећутао.

Ситуација између Џека и репрезентативца Италије је још напета. Нису успели да реше неспоразуме због репрезентативних обавеза, али ће свакако то морати да учине у наредном периоду, због добробити клуба. Вучица се свим силама бори за пласман у Лигу шампиона и овакви сукоби унутар тима јој апсолутно нису потребни.

Един Џеко се већ месецима повезује са одласком из Роме. Уговором је везан до 2020. године, а Рома за његову слободу тражи око 30.000.000 еура. Последње информације кажу да би Интер могао да га доведе у своје редове на лето. 

Изгледа да је после ових дешавања тако нешто све реалније. Можда баш ова ситуација буде иницијална каписла. Врло је могуће да ће Џеко и Шарави бити кажњени дисциплински од стране Вучице, то се најављује у италијанским медијима. А то ће Џеку унети додатну дозу незадовољства.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар