Nastavljaju se potresi u Romi!

Džeko i El Šaravi se umalo potukli u svlačionici! Uzavrela krv u porazu od SPAL-a od 1:2, Inter vreba iza ćoška.

Fudbal 26.03.2019 | 11:00
Nastavljaju se potresi u Romi!
Eliminacija iz Lige šampiona, otkaz Euzebiju Di Frančesku, odlazak Monćija, a četvrto mesto u Italiji klizi sve dalje. Na sve to loš rezultat protiv SPAL-a. Dovoljno razloga da u svlačionici Vučice bude nezadovoljstva i tenzije. 

Kako piše Korijere delo Sport, u svlačionici je tokom meča protiv Spala došlo do svađe Edina Džeka iStefana El Šaravija. Umalo je došlo do tuče.

Navodno, Džeko je ušao u svlačionicu već dobro nervozan, prigovorio saigraču zbog jedne lopte koju mu ovaj nije dodao. El Šaraviju se te kritike nisu dopale i dvojac se prvo sukobio verbalno, a onda umalo nije došlo do fizičkog obračuna. Korijere delo Sport tvrdi da je došlo do guranja, ali da su tuču i veći fizički obračun sprečili saigrači. Kako bi smirio situaciju, trener Klaudio Ranijeri je odlučio da zameni El Šaravija.To se ovom fudbaleru nije previše dopalo, ali je prećutao.

Situacija između Džeka i reprezentativca Italije je još napeta. Nisu uspeli da reše nesporazume zbog reprezentativnih obaveza, ali će svakako to morati da učine u narednom periodu, zbog dobrobiti kluba. Vučica se svim silama bori za plasman u Ligu šampiona i ovakvi sukobi unutar tima joj apsolutno nisu potrebni.

Edin Džeko se već mesecima povezuje sa odlaskom iz Rome. Ugovorom je vezan do 2020. godine, a Roma za njegovu slobodu traži oko 30.000.000 eura. Poslednje informacije kažu da bi Inter mogao da ga dovede u svoje redove na leto. 

Izgleda da je posle ovih dešavanja tako nešto sve realnije. Možda baš ova situacija bude inicijalna kapisla. Vrlo je moguće da će Džeko i Šaravi biti kažnjeni disciplinski od strane Vučice, to se najavljuje u italijanskim medijima. A to će Džeku uneti dodatnu dozu nezadovoljstva.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar