Варан одлучио: Иде!

Ексклузива Л'Екипа потврђена у Мадриду!

Фудбал 26.03.2019 | 09:00
Варан одлучио: Иде!
Пре неко вече је француски Лекип затресао фудбалску Европу са ексклузивном информацијом да је РафалВаран несигуран у будућност у Реалу и да размишља о одласку. Био је то гром из ведра неба јер се претпостављало да су Варан и Реал срећан брак који се никада неће распасти...

Али Лекип је имао добре изворе, пошто је вест данас потврдила и мадридска Марка. Шта више, угледни шпански медији чак и не поставља дилему попут Лекипа већ пише да је Варан већ преломио да жели да иде на крају сезоне.

Марка пише да Варан не види своју будућност у Реалу и да је у Краљевском клубу остварио све што је могао, па је време за нови изазов. Он је то већ испирчао и у свлачионици Реал Мадрида, пошто се поверио неким саиграчима како жели да промени клуб на крају сзеоне.

Видећемо да ли ће повратак Зинедина Зидана у свлачионицу Реала променити нешто. Реч је о Варановомидолу и човеку који га је довео у клуб. А касније га учинио и стартним штопером. Зизу сигурно жели да задржи земљака, али ако Варан остане при чврстом ставу да му треба промена, онда ту тренер не може да уради пуно тога.

Као ни клуб иако Варан има уговор до 2021. године са откупном клаузулом од 500.000.000 евра. Наравно да нико неће платити поменуту суму, али за пет пута мањи износ би посао могао да буде договорен. Реал жели да задржи Варана, али незадовољан играч не треба никоме и Мадриђани би на крају за суму око 100.000.000 ублажили бол због губитка Француза.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар