Varan odlučio: Ide!

Ekskluziva L'Ekipa potvrđena u Madridu!

Fudbal 26.03.2019 | 09:00
Varan odlučio: Ide!
Pre neko veče je francuski Lekip zatresao fudbalsku Evropu sa ekskluzivnom informacijom da je RafalVaran nesiguran u budućnost u Realu i da razmišlja o odlasku. Bio je to grom iz vedra neba jer se pretpostavljalo da su Varan i Real srećan brak koji se nikada neće raspasti...

Ali Lekip je imao dobre izvore, pošto je vest danas potvrdila i madridska Marka. Šta više, ugledni španski mediji čak i ne postavlja dilemu poput Lekipa već piše da je Varan već prelomio da želi da ide na kraju sezone.

Marka piše da Varan ne vidi svoju budućnost u Realu i da je u Kraljevskom klubu ostvario sve što je mogao, pa je vreme za novi izazov. On je to već ispirčao i u svlačionici Real Madrida, pošto se poverio nekim saigračima kako želi da promeni klub na kraju szeone.

Videćemo da li će povratak Zinedina Zidana u svlačionicu Reala promeniti nešto. Reč je o Varanovomidolu i čoveku koji ga je doveo u klub. A kasnije ga učinio i startnim štoperom. Zizu sigurno želi da zadrži zemljaka, ali ako Varan ostane pri čvrstom stavu da mu treba promena, onda tu trener ne može da uradi puno toga.

Kao ni klub iako Varan ima ugovor do 2021. godine sa otkupnom klauzulom od 500.000.000 evra. Naravno da niko neće platiti pomenutu sumu, ali za pet puta manji iznos bi posao mogao da bude dogovoren. Real želi da zadrži Varana, ali nezadovoljan igrač ne treba nikome i Madriđani bi na kraju za sumu oko 100.000.000 ublažili bol zbog gubitka Francuza.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar