Звезда чека спас: Јапанци звали Кафуа!

Шансе за трансфер нису велике. . .

Фудбал 23.03.2019 | 10:45
Звезда чека спас: Јапанци звали Кафуа!
Црвена звезда би наредних дана могла да се ослободи баласта званог Џонатан Кафу. Бразилски интернационалац је жеља јапанског друголигаша Кашиве Рејсол, али су шансе да се овај трансфер реализује минималне, преноси у данашњем издању Спортски Журнал.

Како би јапански клуб дошао до појачања, неопходно је да плати одређено обештећење за позајмицу Бордоу. Французи нису захтевали обештећење летос од Црвене звезде, али је сада ситуација другачија, јер би се дил склопио до краја календарске године, што значи да француски клуб у летњем прелазном року не би могао да приходује новац.

Прелазни рок у Јапану траје до 29. марта, тако да Кашива има довољно времена да реализује трансфер и у клуб доведе још једног Бразилца. За Кашиву играју већ тројица Бразилаца, симбол клуба је Кристијано Да Силва, а са клупе их предводи Нелсињо Баптиста.

Тренер Владан Милојевић одавно не рачуна на услуге некадашњег члана Лудогореца.  Није га водио на припреме, па Бразилац и даље тренира индивидуално. Кафу представвља један од највћих промашаја Црвене звезде у летњем прелазном року. Једноставно, није се уклопио у захтеве Владана Милојевића. Одиграо је десет утакмица и постигао два гола.

Веровали су на Маракани да ће се током зиме ослободити Кафове плате од 700.000 евра. Причало се о интересовању Астане, али до званичне понуде није дошло.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар