Спурси се "бановали" два рока, капитен дигао глас!

Било је питање времена када ће играчи постати незадовољни. . .

Фудбал 25.03.2019 | 23:00
Спурси се "бановали" два рока, капитен дигао глас!
Док у Челсију страхују шта ће урадити у наредна два прелазна рока због тога што им је ФИФА забранила трансфере, Тотенхем је "добровољно" одлучио да прескочи летњи и зимски прелазни рок, предвиђен за сезону 2018/19.

Спурси су постали први тим у историји Премијер лиге који није "потрошио ни динара" на појачања током сезоне, а та њихова пракса се не допада баш свима у клубу.

Уго Лорис није најзадовољнији овом одлуком руководства које је морало да штеди због изградње новог стадиона који ће премијеру коначно имати против Кристал Паласа, па је у разговору за "Л'Екип" први пут јавно говорио о овој теми.

"На крају сезоне биће седам година како сам у Тотенхему, а било је лепих и мање лепих тренутака", почео је Лорис као да се опрашта од тима из северног Лондона.

"Волим овај клуб и освајање трофеја овде би дефинитивно дало неки смисао, видео бих разлику између тога када сам дошао и онога како је данас. Један пехар би сигурно поправио перспективу успеха".

Због ових ствари многи страхују да би Деле Али, Кристијан Ериксен и Хари Кејн могли да "дигну сидро", али ипак је Уго Лорис тај коме је највише засметала трансфер политика.

"Сада ћемо имати један од најлепших стадиона на свету, али потребно је још нешто... Мислим да ће бити јако тешко да подигнемо клуб на наредни ниво уколико не доведемо појачања", закључио је Уго Лорис, а остаје да се види да ли ће му жеља бити испуњена.

Тотенхем је остао у трци још само за трофеј Лиге шампиона пошто је елиминисан из оба енглеска купа, док у Премијер лиги превише заостаје за Ситијем и Ливерпулом.

Такође, на Данијелу Левију и његовим сарадницима је да покажу играчима, као и менаџеру Маурисију Покетину, да баш у Тотенхему могу да остваре амбиције и да се радују трофејима, како прилику за то не би тражили на другом месту.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар