Spursi se "banovali" dva roka, kapiten digao glas!

Bilo je pitanje vremena kada će igrači postati nezadovoljni. . .

Fudbal 25.03.2019 | 23:00
Spursi se "banovali" dva roka, kapiten digao glas!
Dok u Čelsiju strahuju šta će uraditi u naredna dva prelazna roka zbog toga što im je FIFA zabranila transfere, Totenhem je "dobrovoljno" odlučio da preskoči letnji i zimski prelazni rok, predviđen za sezonu 2018/19.

Spursi su postali prvi tim u istoriji Premijer lige koji nije "potrošio ni dinara" na pojačanja tokom sezone, a ta njihova praksa se ne dopada baš svima u klubu.

Ugo Loris nije najzadovoljniji ovom odlukom rukovodstva koje je moralo da štedi zbog izgradnje novog stadiona koji će premijeru konačno imati protiv Kristal Palasa, pa je u razgovoru za "L'Ekip" prvi put javno govorio o ovoj temi.

"Na kraju sezone biće sedam godina kako sam u Totenhemu, a bilo je lepih i manje lepih trenutaka", počeo je Loris kao da se oprašta od tima iz severnog Londona.

"Volim ovaj klub i osvajanje trofeja ovde bi definitivno dalo neki smisao, video bih razliku između toga kada sam došao i onoga kako je danas. Jedan pehar bi sigurno popravio perspektivu uspeha".

Zbog ovih stvari mnogi strahuju da bi Dele Ali, Kristijan Eriksen i Hari Kejn mogli da "dignu sidro", ali ipak je Ugo Loris taj kome je najviše zasmetala transfer politika.

"Sada ćemo imati jedan od najlepših stadiona na svetu, ali potrebno je još nešto... Mislim da će biti jako teško da podignemo klub na naredni nivo ukoliko ne dovedemo pojačanja", zaključio je Ugo Loris, a ostaje da se vidi da li će mu želja biti ispunjena.

Totenhem je ostao u trci još samo za trofej Lige šampiona pošto je eliminisan iz oba engleska kupa, dok u Premijer ligi previše zaostaje za Sitijem i Liverpulom.

Takođe, na Danijelu Leviju i njegovim saradnicima je da pokažu igračima, kao i menadžeru Maurisiju Poketinu, da baš u Totenhemu mogu da ostvare ambicije i da se raduju trofejima, kako priliku za to ne bi tražili na drugom mestu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar