Адам Џонсон већ на слободи!

Одслужио је половину казне због секс афере са малолетницом и сада је на слободи.  Адам Џонсон пуштен с робије! Некадашњи везиста Мидлзбора, Манчестер Ситија и Сандерленда одслужио половину казне.

Фудбал 26.03.2019 | 08:45
Адам Џонсон већ на слободи!
Бивши фудбалски репрезентативац Енглеске Адам Џонсон пуштен је ове недеље из затвора у Донкастеру након што је одслужио половину казне због секс афере са малолетницом, преносе британски медији.

Бивши крилни фудбалер Манчестер Ситија и Сандерленда иза решетака провео је три године и то је дупло мање у односу на шест година колику је казну добио.

Због везе са 15-годишњом девојчицом завршио је у затвору у марту 2016. у тренутку док је играо за Сандерленд, који га је потом и отпустио.

Остаје велико питање да ли ће наставити фудбалску каријеру 31-годишњи Џонсон јер су многи клубови са Острва одбацили могућност да потпишу уговор са њим баш због афере, док је наравно упитна и његова форма.

Џонсон је током каријере наступа још за Мидлсбро, Лидс и Вотфорд, док за репрезентацију Енглеске има 12 утакмица и два гола.



Један од некада највећих талената енглеског фудбала Адам Џонсон (31) пуштен је данас из затвора после одслужене половине казне.

Некадашњи везиста Мидлзброа, Манчестер Ситија и Сандерленда, осуђен је 2016. на шест година затвора након што је признао на суђењу да је имао сексуални однос са 15-годишњом навијачицом у време док му је тадашња девојка била трудна.

Џонсон је у друштву оца напустио данас установу у којој је служио казну, а породица играча је замолила новинаре окупљене испред луксузне виле надомак Блекпула да поштују његову приватност. Министарство правде Велике Британије није желело да коментарише пуштање на слободу.

Адам, који је током каријере 12 пута облачио и дрес репрезентације Енглеске, пуштен је раније и због доброг владања у затвору, а Кристофер Стејси, кодиректор хуманитарне организације која је радила са фудбалером током робије, изјавио је да Џонсон треба да добије прилику да се врати на терен.

Подсетимо, Сандерленд је раскинуо уговор с Џонсоном 11. фебруара 2016, пет дана након што је признао кривицу. За оне који су можда заборавили како је добру левицу имао, ту је и видео с најлепшим потезима.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар