Лука о трансферу: Научио сам лекцију у прошлости!

Тренутно један од најтраженијих нападача у европском фудбалу не жели да размишља о одласку из Ајнтрахта.

Фудбал 22.03.2019 | 15:45
Лука о трансферу: Научио сам лекцију у прошлости!
Само један контакт са лоптом био је довољан Луки Јовићу да у Немачкој постигне погодак. Свој први за А репрезентацију Србије.

Било је то у 12. минуту, али су Немци до краја успели да изједначе. Пошто је реч о пријатељској утакмици, резултат није толико битан, колико чињеница да су "орлови" оставили одличан утисак пред почетак квалификација за Европско првенство 2020.

Управо то је истакао млади нападач пред пут у Лисабон на мегдан Португалу.

"Као што сам и рекао, дошли смо овде да остваримо позитиван резултат. Свако ко дође у Немачку и одигра 1:1 са њима, може да буде и више него задовољан", констатовао је Јовић.

Без обзира што је био гост у Волфсбургу, наш фудбалер награђен је аплаузом када је спикер изговорио његово име. Разлог је добро познат - сјајне партије које ове сезоне пружа у дресу Ајнтрахта из Франкфурта.

"Играм у Немачкој, тако да ме публика боље познаје од осталих играча, што је и нормално. Велико је задовољство било чути овације. Што се интересовања новинара тиче, о спортским аспектима и пословном делу сам увек расположен да разговарамо, а што се тиче прича о приватном животу, то чувам за себе", објаснио је 21-годишњи голгетер на питање о великом интересовању немачких медија да разговарају са њим после утакмице.

Србија ће у квалификације за ЕУРО 2020. ући дуелом са Португалом у Лисабону, у понедељак од 20.45. По Јовићевом мишљењу, рецепт за победу је игра из првог дела утакмице са Немачком.

"Мислим да можемо да остваримо победу на тешком гостовању, уколико будемо играли као у првом полувремену".
Јасно, тема разговора било је и огромно интересовање за нападача Ајнтрахта. Помињу се клубови из самог "крема европског фудбала": Барселона, Реал, ПСЖ, Бајерн...

"Искрено да вам кажем, искључен сам из свега тога и не размишљам о томе. У прошлости ми је због сличних ствари стваран велики притисак, научио сам тада лекцију и другачије сада гледам на такве ствари. Оно што је на мени јесте да на свакој утакмици дам свој максимум и будем најбољи на терену. Ове сезоне ми иде добро, надам се да ћу тако и наставити", прижељкује бивши играч Црвене звезде и Бенфике.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мијо

22.03.2019 15:05

Мој добри Јовиц,..ове године цете највјероватније у сампионску лигу,Лајпзиг и Гладбах нису далеко,неких 2-3 бода,..останес јос 1 годину у Франкфурту ту си у стартној постави а не у Барсу на клупу, па да видис цијене у љето 2020

ОДГОВОРИТЕ