Luka o transferu: Naučio sam lekciju u prošlosti!

Trenutno jedan od najtraženijih napadača u evropskom fudbalu ne želi da razmišlja o odlasku iz Ajntrahta.

Fudbal 22.03.2019 | 15:45
Luka o transferu: Naučio sam lekciju u prošlosti!
Samo jedan kontakt sa loptom bio je dovoljan Luki Joviću da u Nemačkoj postigne pogodak. Svoj prvi za A reprezentaciju Srbije.

Bilo je to u 12. minutu, ali su Nemci do kraja uspeli da izjednače. Pošto je reč o prijateljskoj utakmici, rezultat nije toliko bitan, koliko činjenica da su "orlovi" ostavili odličan utisak pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Upravo to je istakao mladi napadač pred put u Lisabon na megdan Portugalu.

"Кao što sam i rekao, došli smo ovde da ostvarimo pozitivan rezultat. Svako ko dođe u Nemačku i odigra 1:1 sa njima, može da bude i više nego zadovoljan", konstatovao je Jović.

Bez obzira što je bio gost u Volfsburgu, naš fudbaler nagrađen je aplauzom kada je spiker izgovorio njegovo ime. Razlog je dobro poznat - sjajne partije koje ove sezone pruža u dresu Ajntrahta iz Frankfurta.

"Igram u Nemačkoj, tako da me publika bolje poznaje od ostalih igrača, što je i normalno. Veliko je zadovoljstvo bilo čuti ovacije. Što se interesovanja novinara tiče, o sportskim aspektima i poslovnom delu sam uvek raspoložen da razgovaramo, a što se tiče priča o privatnom životu, to čuvam za sebe", objasnio je 21-godišnji golgeter na pitanje o velikom interesovanju nemačkih medija da razgovaraju sa njim posle utakmice.

Srbija će u kvalifikacije za EURO 2020. ući duelom sa Portugalom u Lisabonu, u ponedeljak od 20.45. Po Jovićevom mišljenju, recept za pobedu je igra iz prvog dela utakmice sa Nemačkom.

"Mislim da možemo da ostvarimo pobedu na teškom gostovanju, ukoliko budemo igrali kao u prvom poluvremenu".
Jasno, tema razgovora bilo je i ogromno interesovanje za napadača Ajntrahta. Pominju se klubovi iz samog "krema evropskog fudbala": Barselona, Real, PSŽ, Bajern...

"Iskreno da vam kažem, isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvaran veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti", priželjkuje bivši igrač Crvene zvezde i Benfike.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mijo

22.03.2019 15:05

Moj dobri Jovic,..ove godine cete najvjerovatnije u sampionsku ligu,Lajpzig i Gladbah nisu daleko,nekih 2-3 boda,..ostanes jos 1 godinu u Frankfurtu tu si u startnoj postavi a ne u Barsu na klupu, pa da vidis cijene u ljeto 2020

ODGOVORITE