У Пулсу БН ТВ Мирко Шаровић

У Пулсу вечерас Мирко Шаровић, министар спољне трговине у Савјету министара БиХ и високи функционер СДС-а.

Република Српска 21.03.2019 | 17:51
У Пулсу БН ТВ Мирко Шаровић
Како Шаровић коментарише пресуду Радовану Караџићу?

О раду актуелног Савјета министара.

Шта се дешава у СДС-у?

Емисија „Пулс“ вечерас у 20 часова и 50 минута, уређује и води Сузана Рађен – Тодорић.

Своја питања моyете поставити у категорији коментари.

БН ТВ

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Засто

21.03.2019 17:14

Без увреде, али засто вама ако представљате РС и бира вас народ у РС није битно да симболе тога народа носите са собом, да ли је могуце да министри СДСа не ставе ни у једној прилицу заставу РС уза се нити помињу име РС осим у погрдним знацењима идентицно као и СДА и други који је не воле? Да ли је то била цијена уласка вас као изборних губитника у власт у Сарајеву и сматрате ли то основним разлогом све слабијих резултата СДС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

21.03.2019 18:07

зашто ,ти си нажалост поцрвенијо ,много ,отиђи на преглед,.Ко укину ,грб,химну ,динар јасеновачки грађу ,Брчко ,итд итд, о чему ти то ко са сфором дође на власт ,о којој застави причаш,о оној црвеној јел тој ,

Name

Аооо

21.03.2019 18:17

Гдје му ради зена

Name

ре засто

21.03.2019 18:33

Питање ти је "ниђе везе", то су државне функције и немају никакве везе са ентитетима, то би исто било када би неки албанац са Косова инсистирао да албанска застава мора бити у влади Србије, ја бих поставио другачије питање, зар је могуће да се српско бирачко тијело свело на имагинарно питање заставе. Господин Шаровић је министар у СМ БиХ, он представља државу и све њене грађане, можда је проблем што си ти погрешно обавијештен...ок, можда господин Шаровић одговори и мени и теби.

Name

ДОБОЈЛИЈА

21.03.2019 20:44

Шаровић је класични политикант.Да ли је могуће да је неинформисан о стању у Добоју.Каже да су се у Добоју борили један СДС против другог.Неко му је морао објаснити да се СДС у Добоју борио против тзв обренове групе која је била подржана од СНСД,ДПС,СП,ПДП,ХДЗ,СДА,СДП уз лигистику МУПа РС и великиг броја локалних батинаша.Резултат који је прогласила Градска изборна комисија Добој је лажан и то је у Добоју општепознато.

Name

гледалац

21.03.2019 17:15

Поздрав за водитеља и господина Шаровића, питање: Зашто се српски политичари који имају већу или мању подршку и других народа у БиХ проглашавају некаквим "бакировцима, федералцима, мултиетничарима, сорошевцима...понекад и непријатељима српског народа"..итд. У чему је ту "квака", зашто је то тако.? Ја сам разговарао са својим пријатељима и нико не зна конкретан одговор. Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

21.03.2019 17:40

најбољи цовјк и политицар мирко саровиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток -Гледалац

21.03.2019 18:03

Питање за Саровицаи водитељку. Засто константно и непромјењиво "дезавуисете" јавно мнење у Републици Српској. Свима је јасно да су сви цланови СДС-а само у својој приватној мисији глумеци опозицију , а у ствари дјелују као "корисни идиоти" болументи на власти. Засто водитељка не магне даље од "пације сколе" у изводјењу закљуцака и постављању питања. Зар вец није након овилико година закљуцила да је наступ опозиције само фарса , и да се у ствари не намјеравају борити за интересе градјана вец само за своје "ситносопственицке" интересе. Понавља иста питање као прије 5 , прије 8 година , мијењају се само датуми а садрзај у сустини исти. На овај нацин новинарка помазе опозицији , а самим тим и позицији у варању народа. Свима је јасна платформа на којој треба да се направи отпор овој власти и нацин дјеловања. Нови изборни закон , закон о порјеклу имовине , заустављање политицког дрзавног криминала. Кад вец власт наступа са позиције мајоризације у скупстини засто опозиција не организује кризне стабове , блокаде протесте , градјанска хапсења , одвајања дијелова територије из ове криминалне власти . ????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан СДС

21.03.2019 18:29

Гаосподине Шаровићи да смо жељели да нам "Главни Баја" одређује кад и гдје ће нам жене веш раширити на штрик, а које боје ће дјеца кликере куповати, ми би били чланови СНСД а не СДС. У Републици Српској постоје само два политичка правца: 1) Диктатура и тоталитаризам са Додиком и СНСД 2) демократија са СДС; једна врана не може да стоји на два коца нити се рачваст колац може у земљу укуцати, то никад није могло нити ће икада моћи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

21.03.2019 18:31

Знаци и Саровиц се примице СНСД-у. Сад це он поцети фалити Додика да га остави у Савјету министата, ахахахахаха. Све голи интересдзија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

21.03.2019 18:33

Поздрав од бившег члана СДС од оснивања, ако будете на састанку поздравите браниоца РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

21.03.2019 18:42

Пропали политицар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање за гдина М Саровица

21.03.2019 18:58

Свезе су ране ратна десавања у БиХ , први Председник РС је пресудом у Хагу је примио један од најтезих удараца како за њега тако и за васколики српски народ. Да ли је то та , данасња РС , за коју је искрварио тај исти народ подносеци огромну зртву и да ли се СДС борио за овакву РС . Хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Релација

21.03.2019 19:11

Или у СНСД или у пензију. У пензију изгледа нецес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатичанин

21.03.2019 20:17

Мирко Шаровић је најбољи доказ да политичар може бити истовремено и добар Србин-патриота и прави господин, да га се не застидимо у било којој ситуацији, поздрав из Рогатице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

21.03.2019 21:13

Саровицу брате, само Радована волим висе од тебе ...

ОДГОВОРИТЕ