U Pulsu BN TV Mirko Šarović

U Pulsu večeras Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine u Savjetu ministara BiH i visoki funkcioner SDS-a.

Republika Srpska 21.03.2019 | 17:51
U Pulsu BN TV Mirko Šarović
Kako Šarović komentariše presudu Radovanu Karadžiću?

O radu aktuelnog Savjeta ministara.

Šta se dešava u SDS-u?

Emisija „Puls“ večeras u 20 časova i 50 minuta, uređuje i vodi Suzana Rađen – Todorić.

Svoja pitanja moyete postaviti u kategoriji komentari.

BN TV

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Zasto

21.03.2019 17:14

Bez uvrede, ali zasto vama ako predstavljate RS i bira vas narod u RS nije bitno da simbole toga naroda nosite sa sobom, da li je moguce da ministri SDSa ne stave ni u jednoj prilicu zastavu RS uza se niti pominju ime RS osim u pogrdnim znacenjima identicno kao i SDA i drugi koji je ne vole? Da li je to bila cijena ulaska vas kao izbornih gubitnika u vlast u Sarajevu i smatrate li to osnovnim razlogom sve slabijih rezultata SDS?

ODGOVORITE
Name

Серб

21.03.2019 18:07

зашто ,ти си нажалост поцрвенијо ,много ,отиђи на преглед,.Ко укину ,грб,химну ,динар јасеновачки грађу ,Брчко ,итд итд, о чему ти то ко са сфором дође на власт ,о којој застави причаш,о оној црвеној јел тој ,

Name

Aooo

21.03.2019 18:17

Gdje mu radi zena

Name

re zasto

21.03.2019 18:33

Pitanje ti je "niđe veze", to su državne funkcije i nemaju nikakve veze sa entitetima, to bi isto bilo kada bi neki albanac sa Kosova insistirao da albanska zastava mora biti u vladi Srbije, ja bih postavio drugačije pitanje, zar je moguće da se srpsko biračko tijelo svelo na imaginarno pitanje zastave. Gospodin Šarović je ministar u SM BiH, on predstavlja državu i sve njene građane, možda je problem što si ti pogrešno obaviješten...ok, možda gospodin Šarović odgovori i meni i tebi.

Name

DOBOJLIJA

21.03.2019 20:44

Šarović je klasični politikant.Da li je moguće da je neinformisan o stanju u Doboju.Kaže da su se u Doboju borili jedan SDS protiv drugog.Neko mu je morao objasniti da se SDS u Doboju borio protiv tzv obrenove grupe koja je bila podržana od SNSD,DPS,SP,PDP,HDZ,SDA,SDP uz ligistiku MUPa RS i velikig broja lokalnih batinaša.Rezultat koji je proglasila Gradska izborna komisija Doboj je lažan i to je u Doboju opštepoznato.

Name

gledalac

21.03.2019 17:15

Pozdrav za voditelja i gospodina Šarovića, pitanje: Zašto se srpski političari koji imaju veću ili manju podršku i drugih naroda u BiH proglašavaju nekakvim "bakirovcima, federalcima, multietničarima, soroševcima...ponekad i neprijateljima srpskog naroda"..itd. U čemu je tu "kvaka", zašto je to tako.? Ja sam razgovarao sa svojim prijateljima i niko ne zna konkretan odgovor. Hvala

ODGOVORITE
Name

pravda

21.03.2019 17:40

najbolji covjk i politicar mirko sarovic

ODGOVORITE
Name

Istok -Gledalac

21.03.2019 18:03

Pitanje za Sarovicai voditeljku. Zasto konstantno i nepromjenjivo "dezavuisete" javno mnenje u Republici Srpskoj. Svima je jasno da su svi clanovi SDS-a samo u svojoj privatnoj misiji glumeci opoziciju , a u stvari djeluju kao "korisni idioti" bolumenti na vlasti. Zasto voditeljka ne magne dalje od "pacije skole" u izvodjenju zakljucaka i postavljanju pitanja. Zar vec nije nakon oviliko godina zakljucila da je nastup opozicije samo farsa , i da se u stvari ne namjeravaju boriti za interese gradjana vec samo za svoje "sitnosopstvenicke" interese. Ponavlja ista pitanje kao prije 5 , prije 8 godina , mijenjaju se samo datumi a sadrzaj u sustini isti. Na ovaj nacin novinarka pomaze opoziciji , a samim tim i poziciji u varanju naroda. Svima je jasna platforma na kojoj treba da se napravi otpor ovoj vlasti i nacin djelovanja. Novi izborni zakon , zakon o porjeklu imovine , zaustavljanje politickog drzavnog kriminala. Kad vec vlast nastupa sa pozicije majorizacije u skupstini zasto opozicija ne organizuje krizne stabove , blokade proteste , gradjanska hapsenja , odvajanja dijelova teritorije iz ove kriminalne vlasti . ????????????

ODGOVORITE
Name

Član SDS

21.03.2019 18:29

Gaospodine Šarovići da smo željeli da nam "Glavni Baja" određuje kad i gdje će nam žene veš raširiti na štrik, a koje boje će djeca klikere kupovati, mi bi bili članovi SNSD a ne SDS. U Republici Srpskoj postoje samo dva politička pravca: 1) Diktatura i totalitarizam sa Dodikom i SNSD 2) demokratija sa SDS; jedna vrana ne može da stoji na dva koca niti se račvast kolac može u zemlju ukucati, to nikad nije moglo niti će ikada moći!

ODGOVORITE
Name

Milan

21.03.2019 18:31

Znaci i Sarovic se primice SNSD-u. Sad ce on poceti faliti Dodika da ga ostavi u Savjetu ministata, ahahahahaha. Sve goli interesdzija.

ODGOVORITE
Name

Мирослав

21.03.2019 18:33

Поздрав од бившег члана СДС од оснивања, ако будете на састанку поздравите браниоца РС.

ODGOVORITE
Name

decko

21.03.2019 18:42

Propali politicar

ODGOVORITE
Name

Pitanje za gdina M Sarovica

21.03.2019 18:58

Sveze su rane ratna desavanja u BiH , prvi Predsednik RS je presudom u Hagu je primio jedan od najtezih udaraca kako za njega tako i za vaskoliki srpski narod. Da li je to ta , danasnja RS , za koju je iskrvario taj isti narod podnoseci ogromnu zrtvu i da li se SDS borio za ovakvu RS . Hvala

ODGOVORITE
Name

Relacija

21.03.2019 19:11

Ili u SNSD ili u penziju. U penziju izgleda neces.

ODGOVORITE
Name

Rogatičanin

21.03.2019 20:17

Mirko Šarović je najbolji dokaz da političar može biti istovremeno i dobar Srbin-patriota i pravi gospodin, da ga se ne zastidimo u bilo kojoj situaciji, pozdrav iz Rogatice!

ODGOVORITE
Name

Joja

21.03.2019 21:13

Sarovicu brate, samo Radovana volim vise od tebe ...

ODGOVORITE