Усвојен извјештај о раду Мићића

Одборници градске скупштине у Бијељини усвојили су данас извјештај о раду градоначелника Мића Мићића и градске управе за прошлу годину.

Република Српска 21.03.2019 | 17:28
Усвојен извјештај о раду Мићића
Извјештај о раду градоначелника и градске управе за прошлу годину изазвао је највећу пажњу одборника, нарочито опозиције, која је имала имала примједбе на рад предузећа која су под патронатом града.

Одборници опозиције једино су похвалили рад Одсјека за европске интеграције.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић сложио се да се увијек може радити боље, истичући у први план бројне ствари које су урађене, издвајајући као један од најзначајнијих пројеката изградњу ауто-пута, што ће омогућити додатни развој привреде. Он је као битну ставку издвојио и стабилност буџета.

Мићић се осврнуо и на примједбе опозиције које су се односиле на улагања у спорт и рад "Бање Дворови".

На скупштини је разматран и програм кориштења средстава за подстицај пољопривредне производње.

- За ове немјене се издваја 1,1 милион КМ рекао је Младен Савић, начелник Одјељења за пољопривреду.

На данашњој сједници усвојен је и регулациони план „Центар Града", као и извјештаји о раду Аграрног фонда града Бијељина и музеја Семберије за прошлу годину са програмом рада за ову годину, као и информација о раду Народне библиотеке „Филип Вишњић". Такође, усвојен је о извјештај о раду Одбора за жалбе града Бијељина за прошлу годину, као и Извјештај о остварењу годишњег плана имплементације Стратегије развоја града Бијељина за прошлу годину.



БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Стево

21.03.2019 16:42

Градонацелнице Мицицу , само храбро и напријед , у нове радне побједе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберко

21.03.2019 18:28

Буџет града који је базиран на сталном задуживању. О чему овај Мићо прича. Од града су направили тугло. Зграде су изнијели на пола улице. Нигдје паркинга, зелене површине и игралишта за дјецу. Само су им квадрати важни. Донација за уређење канала Дашница је већ покрадена.

ОДГОВОРИТЕ