Usvojen izvještaj o radu Mićića

Odbornici gradske skupštine u Bijeljini usvojili su danas izvještaj o radu gradonačelnika Mića Mićića i gradske uprave za prošlu godinu.

Republika Srpska 21.03.2019 | 17:28
Usvojen izvještaj o radu Mićića
Izvještaj o radu gradonačelnika i gradske uprave za prošlu godinu izazvao je najveću pažnju odbornika, naročito opozicije, koja je imala imala primjedbe na rad preduzeća koja su pod patronatom grada.

Odbornici opozicije jedino su pohvalili rad Odsjeka za evropske integracije.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić složio se da se uvijek može raditi bolje, ističući u prvi plan brojne stvari koje su urađene, izdvajajući kao jedan od najznačajnijih projekata izgradnju auto-puta, što će omogućiti dodatni razvoj privrede. On je kao bitnu stavku izdvojio i stabilnost budžeta.

Mićić se osvrnuo i na primjedbe opozicije koje su se odnosile na ulaganja u sport i rad "Banje Dvorovi".

Na skupštini je razmatran i program korištenja sredstava za podsticaj poljoprivredne proizvodnje.

- Za ove nemjene se izdvaja 1,1 milion KM rekao je Mladen Savić, načelnik Odjeljenja za poljoprivredu.

Na današnjoj sjednici usvojen je i regulacioni plan „Centar Grada", kao i izvještaji o radu Agrarnog fonda grada Bijeljina i muzeja Semberije za prošlu godinu sa programom rada za ovu godinu, kao i informacija o radu Narodne biblioteke „Filip Višnjić". Takođe, usvojen je o izvještaj o radu Odbora za žalbe grada Bijeljina za prošlu godinu, kao i Izvještaj o ostvarenju godišnjeg plana implementacije Strategije razvoja grada Bijeljina za prošlu godinu.



BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Stevo

21.03.2019 16:42

Gradonacelnice Micicu , samo hrabro i naprijed , u nove radne pobjede !

ODGOVORITE
Name

Semberko

21.03.2019 18:28

Budžet grada koji je baziran na stalnom zaduživanju. O čemu ovaj Mićo priča. Od grada su napravili tuglo. Zgrade su iznijeli na pola ulice. Nigdje parkinga, zelene površine i igrališta za djecu. Samo su im kvadrati važni. Donacija za uređenje kanala Dašnica je već pokradena.

ODGOVORITE