''Нагетси могу да зауставе Вориорсе!''

Амерички новинари верују да ће Денвер Нагетси, за које наступа наш Никола Јокић, бити велики проблем у плеј-офу за актуелног шампиона Голден Стејт Вориорсе.

Кошарка 25.03.2019 | 10:30
''Нагетси могу да зауставе Вориорсе!''
Вориорси и Нагетси се боре за прво место Запада, а врло је могуће да се управо те две екипе нађу у финалу те конференције у плеј-офу.

Познати новинар ЕСПН Макс Келерман верује да момци из Денвера могу да загорчају живот актуелном шампиону лиге, који се бори за трећи узастопни прстен.

"Морају да се брину. Нагетси могу да зауставе Вориорсе у походу на нови шампионски прстен ове године, али не зато што могу да их победе. Замислите да Денвер буде први на крају на Западу и сретне се са Вориорсима у финалу. Онда би Вориорси морали морали да прво иду у 'Мајл Хај' и морали би да играју три, можда четири утакмице у Денверу", рекао јеКелерман у емисији "Фирст Таке".

Амерички новинар је подсетио да је конкуренција на Истоку одлична ове сезоне, за разлику од претходних.

"Мораће да играју са неком убитачном екипом у финалу. Тако да, уколико буду морали да се 'кољу' са Денвером... Да они су претња Вориорсима, иако не буду тај тим који ће их победити", додаје Келерман.

Келерманов колега, озлоглашени Стивен А. Смит, причао је о сцени из свлачионице Нагетса и прославе поводом пласмана у плеј-оф.

"Ако се поливате водом и славите победу над Бостоном, нисте спремни. Искрено то кажем, али ја стварно волим те момке, они знају да играју. Малоун је кандидат за тренера сезоне и урадио је фантастичан посао. Имају неколико играча који могу да играју неколико позиција", каже Смит.

Тамнопути новинар ЕСПН као проблем са Нагетсима види то да су знатно лошији у гостима него код куће, али се плаши да ће сада, када је свима јасно колико су добри, осетити притисак и неће га добро поднети.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар